Cosmic Cocoon is gevestigd in een gerenoveerd, voormalig industrieel gebouw in een chiropractiepraktijk van 250 m². Te huur is een uitgestrekte, lichte evenementenruimte van 73m² (groot genoeg voor een yogales van 25 personen, of een seminar voor 60 personen), een aparte loungeruimte met banken en een grote houten tafel, nog een aparte ruimte die gebruikt kan worden voor één-op-één sessies of als privéruimte voor seminarsprekers, daarnaast zijn er twee toiletten aanwezig. De algehele sfeer van de ruimtes is licht en luchtig.


De ruimte is ontworpen voor een verscheidenheid aan evenementenformaten, waardoor u de flexibiliteit heeft om workshops, seminars, trainingssessies, netwerkevenementen of zelfs teambuildingactiviteiten te organiseren. De open lay-out kan eenvoudig worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Er zijn 60 stoelen en audiovisuele apparatuur aanwezig. Ook zijn er yogamatten, meditatiekussens en dekens aanwezig voor 20 personen.


We verwelkomen vooral genezings- of persoonlijke ontwikkelingsevenementen die de visie hebben om het collectieve bewustzijn van onze gemeenschap te vergroten. Onze ruimte is een healing space die de hele week wordt gebruikt voor meerdere gezondheidsdisciplines en daarom is onze ruimte niet geschikt voor feesten. Wij hanteren een strikt alcoholvrij beleid.

Reviews over Cosmic Cocoon

Er zijn (nog) geen reviews over Cosmic Cocoon. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken Cosmic Cocoon

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 60 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

stad (centrum) 

water 

Cateringlocatie

vrij van catering 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Cosmic Cocoon

Activiteitsregio's:
Zuid-Holland | Nederland
Activiteiten:
Evenementenlocatie huren in Delft | Evenementenlocatie huren