Graag stellen we U ons nieuw concept voor, genaamd: 'Vormingscentrum Safety Expertise'. Dit is ons eigen opleidingscentrum waar allerhande bijeenkomsten en of opleidingen kunnen plaatsvinden.

 

Dit is gelegen naast ons hoofdkantoor op 4 minuten van het centrum van Denderleeuw en op 12 minuten rijden van de afrit Affligem of Aalst op de E40.

 

Op deze locatie kunnen we 2 ruime vergaderlokalen aanbieden voor elk 15 personen alsook een polyvalente ruimte, een buitenterras en een keuken inclusief de nodige faciliteiten waaronder een stabiele WIFI-verbinding. Ieder lokaal is ook voorzien van flipboards en whiteboards. Dit is dus ideaal voor het faciliteren van opleidingen, meetings, productvoorstellingen etc.…

 

Ons voltallige team staat te uwer beschikking voor het voorbereiden van je event of opleiding zodat alles perfect geregeld kan worden. Wij hechten zelf enorm veel waarde aan een goede en een professionele samenwerking met al onze klanten en partners. Zo kunnen we jou de beste oplossing aanbieden.

 

Er is een gratis parking ter beschikking ter hoogte van onze locatie waar tot 5 wagens kunnen parkeren. Indien er meer parking gewenst is, is er de mogelijkheid om gratis te parkeren op 2 minuten wandelen van onze locatie.

 

Door onze gunstige locatie, op een groene locatie en in een doodlopende straat, maakt dat het een zeer rustige omgeving is zonder geluidsoverlast.

 

Indien je opleidingen wil aanbieden op onze locatie en het thema van deze opleiding ligt binnen onze vakgebieden, leveren wij de nodige professionele docenten. Deze vakgebieden zijn EHBO, brandopleidingen, ergonomie, VCA, VOL-VCA, …

 

Indien het een opleiding betreft dat buiten onze vakgebieden valt kunt u natuurlijk zelf kiezen welke docent u gaat inzetten.


Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Safety Expertise bv

Er zijn (nog) geen reviews over Safety Expertise bv. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen

Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen

Direct aan de Zeeuwse kust bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen, een modern en luxe hotel met vele bijzondere faciliteiten. Waaronder meeting en eventruimtes met uitzicht op zee!

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Op zoek naar een vergaderlocatie in centrum Leiden? Dan bent u bij Fletcher Wellness-Hotel Leiden aan het juiste adres! Door de centrale ligging bent u vlakbij de badplaatsen Katwijk en Noordwijk.

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Op een steenworp afstand van Nijmegen ligt op de top van Berg en Dal het in de bossen verborgen Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Een meeting en eventlocatie met een rijke geschiedenis en ervaring!

Kenmerken Safety Expertise bv

Wifi

gratis 

Aantal personen

0 - 16 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Cateringlocatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

projectie 

Activiteiten Safety Expertise bv

Activiteitsregio's:
Oost-Vlaanderen | België
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Denderleeuw | Vergaderzaal huren
Trefwoorden:
meeting locatie | vergaderen locatie | vergaderzaal | training locatie | vergader locatie | ehbo opleiding | opleidigen locatie | salesmeeting locatie | brandopleiding