Academy Rental Group

Academy Rental Group

Academy Rental Group
  • 116 Marion Rd, Cincinnati, OH 45215, Verenigde Staten van Amerika

Academy Rental Group is een veelzijdig verhuurbedrijf voor evenementen dat niet alleen bruiloften en bedrijfsevenementen bedient, maar ook andere branches. Of het nu gaat om een afstudeerfeest, privéfeest, gemeenschapsevenement of festival, of conventie, wij bieden evenementenverhuur in Cincinnati om aan de behoeften van elke gelegenheid te voldoen. We begrijpen dat elk evenement unieke vereisten heeft en we hebben de ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat aan al uw verhuurbehoeften wordt voldaan, van kleine privébijeenkomsten tot grote gemeenschapsfestivals. Met onze uitzonderlijke klantenservice en aandacht voor detail hebben we een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar evenementenverhuurbedrijf dat voor elk type evenement de juiste apparatuur en diensten kan leveren. Onze checklist omvat alle soorten en maten evenementen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw gasten en het creëren van blijvende herinneringen. Ons doel is ervoor te zorgen dat u een naadloze en plezierige evenementplanningervaring heeft. Dus, als u op zoek bent naar een stressvrije ervaring met het plannen van evenementen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om je te helpen precies te kiezen wat je nodig hebt en alles af te handelen, van het opzetten tot het afbreken, zodat je evenement een succes wordt.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Academy Rental Group

Er zijn (nog) geen reviews over Academy Rental Group. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Cantecleer Partyservice, Verhuur & Concepts

Cantecleer Partyservice, Verhuur & Concepts

Verhuur / verkoop van horeca en partybenodigdheden. Het organiseren van een open dag voor uw bedrijf, receptie, huwelijksfeest, jubileum, beurzen, evenementen, klein of groot (tuin) feest, kortom alles is mogelijk Voor alles hebben wij voor u een op maat

Tentenverhuur Sleidinge

Tentenverhuur Sleidinge

Onze doelstelling? Het verhuren van kwaliteitsvolle tenten en materialen voor elk soort evenement en dit tegen schappelijke prijzen!

Toesj! - historische evenementen

Toesj! - historische evenementen

Je moet het gezien hebben. De pracht en praal van ridders. Het organiseren van hitorische, middeleeuwse evenementen, weekend, teambuildings en festivals zit diep in onze genen.

Loungeverhuur

Loungeverhuur

Het adres voor verhuur van loungesets. Gaande van het huren van lounge meubilair, belichting en decoratie tot de totale omkadering van uw evenement. Van klassevol klassiek tot strak design of 'loungy'.

Kenmerken Academy Rental Group

Type tent

partytent 

Activiteiten Academy Rental Group

Activiteitsregio's:
USA | Ohio
Activiteiten:
Verhuur feestbenodigdheden | Tent huren