De sneltekenaar, Abel Dan, biedt u een originele en ongewone animatie voor uw evenement in België. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest, een seminarie, een productlancering, een open dag, een beurs, enz... deze animatie zal een artistiek tintje geven en uw evenement meer markeren.

Het maken van een karikatuur tijdens het evenement duurt ongeveer 10 minuten. Er zijn twee formules "traditionele formule" en "de digitale formule". Tijdens de "traditionele formule" worden de karikaturen op papier gemaakt met stift en een beetje waterverf. Tijdens de "digitale formule" worden de karikaturen in kleur geproduceerd op een grafisch tablet (iPad Pro).

Het is ook mogelijk om meerdere cartoonisten in te huren om meer cartoons tegelijk te produceren.

De karikaturist, Abel Dan, reist door heel België en delen van Frankrijk, Nederland en Luxemburg om karikaturen live (live) te maken.


Le Coin de la Caricature biedt ook gepersonaliseerde plaatskaarten met de karikatuur van elke gast. Zo hebben uw gasten een origineel aandenken aan uw evenement.


Neem contact met mij op voor meer informatie, ik sta u graag te woord.


Le Coin de la Caricature
Origineel huwelijksentertainment
16 August 2022

"Le Coin de la Caricature" biedt origineel entertainment voor uw bruiloft. De karikaturist van het evenement, Abel Dan, maakt karikaturen van uw gasten ter plaatse (live) tijdens uw bruiloft (aperitief, receptie, avond, enz.). Animatie met karikaturist is een ongewone animatie die zowel een "show" als een geschenk biedt aan uw bruiloftsgasten.


Met de verschillende formules en de extra opties die ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer

Reviews over Le Coin de la Caricature

Er zijn (nog) geen reviews over Le Coin de la Caricature. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Le Coin de la Caricature

Activiteitsregio's:
Belgium | Antwerpen | Bruxelles-Capitale | Henegouwen | Limburg | Luik | Luxemburg | Namen | Oost-Vlaanderen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Waals-Brabant [+Bruxelles] | West-Vlaanderen
Activiteiten:
Animatie
Trefwoorden:
karikatuur | sneltekenaar | karikaturist | huwelijk animatie | karikaturist fiest | huwelijk sneltekenaar | bruiloft animatie
Le Coin de la Caricature
Karikaturist Brussel
13 August 2022

Ik kreeg de kans om karikaturen te maken tijdens een bedrijfsavond die plaatsvond in Brussel. Tijdens dit evenement maakte ik de karikaturen van de gasten in zwart-wit op papier (traditionele formule) met stift en een beetje aquarel.


Als u op zoek bent naar een karikaturist in Brussel, kunt u een beroep doen op "Le Coin de la Caricature" om karikaturen ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Le Coin de la Caricature
Gepersonaliseerde plaatskaart met karikatuur
11 August 2022

Le Coin de la Caricature biedt gepersonaliseerde plaatskaarten met de karikatuur van elke gast. In plaats van alleen de voornaam op het naamkaartje (kaarthouder) te hebben, vinden uw gasten hun karikatuur terug. Het zal leuk en origineel zijn als een idee. Je kunt ook een raadspel organiseren met deze karikaturen als je in een kleine gemeenschap bent.


Om uw gepersonaliseerde ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Le Coin de la Caricature
Evenementcartoonist in België
02 August 2022

De evenementenkarikaturist in België biedt originele animatie voor uw evenementen zoals bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, seminaries, enz...

De evenementencartoonist, Abel Dan, zal uw gasten live ter plaatse karikaturiseren, zodat uw gasten vertrekken met een gepersonaliseerd aandenken aan uw evenement.

bekijk origineel

Like Reageer
Le Coin de la Caricature
Karikaturen op een bruiloft in Eghezée
01 August 2022

Mijn animatie vond plaats tijdens een bruiloft in de "Ferme du Moulin" in Éghezée (België). Ik maakte ter plekke de karikaturen van de gasten en het bruidspaar. De gekozen formule voor de cartoons was "traditionele formule". Met deze formule maak ik de karikaturen in zwart-wit op papier. De realisatie duurt +-10 minuten.


Als u op zoek bent naar een evenementenkarikaturist ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Le Coin de la Caricature
bruiloft karikaturist
01 August 2022

Ik had het genoegen karikaturen te maken van de gasten op een bruiloft die plaatsvond in het dorpshuis Huis Van Nem in Halen (Limburg) georganiseerd door de weddingplanner Annick Luyten (Pureweddingsbe). Voor deze bruiloft heb ik op basis van foto's de digitale karikatuur (in kleur) van het bruidspaar met hun honden gemaakt. En tijdens de bruiloft maakte ik de karikaturen ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer