BelRoy's MAS

BelRoy's MAS

BelRoy's MAS
  • Pakhuis Rubens Noord Godefridus, 2000 Antwerpen, België

Amazing events and premium cocktails

Op het Antwerpse Eilandje, tegenover het MAS | Museum aan de Stroom, staat het historische pakhuis ‘Rubens Noord’. Het is in de schitterende, gewelfde kelder van dit pakhuis dat cocktailbar BelRoy’s MAS u en uw gasten ontvangt voor cocktails en meer. Deze locatie aan de jachthaven van het Willemdok is een unieke omgeving voor een zakelijk of privaat evenement. Bartender Dieter Van Roy en zijn team zorgen voor cocktails en food van hoogstaand niveau, net als voor een warme en gastvrije ontvangst. Bovendien ontwikkelde BelRoy’s MAS enkele formules op maat om u en uw gasten een unieke ervaring aan te bieden.


Het interieur van BelRoy’s MAS is op zijn minst smaakvol en authentiek te noemen. De bakstenen welvingen en de sfeervolle verlichting zorgen samen met het cosy meubilair voor de nodige ‘casual chic’. Extra cachet komt van de bar en de mooi uitgelichte backbar. De sfeer van een speakeasy is nooit ver af. De locatie heeft een capaciteit tot 140 personen (staand), terwijl de vele afzonderlijke nissen toch zorgen voor de nodige intimiteit. Ideaal dus om zowel grotere als kleinere groepen te ontvangen.


Bij goed weer beschikt BelRoy’s MAS ook over een ruim terras aan het Willemdok, met een mooi uitzicht op de jachthaven en het MAS.


Cocktails and more...

BelRoy’s MAS is uiteraard in de eerste plaats synoniem aan cocktails. Op de menukaart staan klassiekers, eigen creaties en op fles gerijpte cocktails – denk maar aan de El Presidente of James Bond‘s Vesper Martini. Liefhebbers van ‘puur’ vinden hun gading in tal van heerlijke pareltjes:

gelimiteerde flessen of flessen van gesloten distilleerderijen. Maar er is meer... We willen de beleving van uw gasten compleet en culinair maken. Denk aan luxe-amuses, kleine verrassende gerechtjes en verfijnde hapjes. Smaakvolle en mooi gepresenteerde gerechten maken een feest of event immers onvergetelijk. Ze kunnen bovendien een thematiek ondersteunen, een verhaal vertellen, een concept accentueren, … En in combinatie met een cocktail ofmocktail creëren we een volwaardig cocktaildinner dat uw gasten nog lang zal bijblijven. Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde foodies en onze kracht zit in het koppelen van smaak en creativiteit, waarbij we ook steeds de nieuwste trends op de voet volgen.


Bij BelRoy’s MAS kan u terecht voor al uw private en/of zakelijke evenementen. Maar ook voor een boeiende workshop waarbij cocktails en spirits centraal staan. Ook hebben we enkele speciale concepten ontwikkeld om uw gasten een unieke ervaring te geven.


Private events

Zoekt u een uniek kader voor een verjaardagsfeest of een huwelijksjubileum? Of wilt u graag uw vrienden nog een keer samenbrengen om de banden extra aan te halen? Of wilt u misschien een originele afterwedding-drink organiseren? BelRoy’s MAS is het ideale decor voor een onvergetelijk moment met familie en vrienden. Wij verzorgen de organisatie van uw feest tot in de puntjes. En denken mee over de aanpak en het thema. Wanneer we een goed beeld hebben van uw ideeën en wensen en onze gewenste rol daarin, werken wij het concept op maat uit tot in het kleinste detail.


Business events

Wilt u uw zakelijke relaties of klanten op een informele manier samenbrengen? Zoekt u een originele locatie om een nieuw product of service te lanceren? Of wilt u de onderlinge relaties tussen uw medewerkers versterken met een gezellig afterwork-event? BelRoy’s MAS biedt u tal van mogelijkheden voor uw zakelijk

event. U kan voluit op ons team vertrouwen voor een professionele uitwerking, in combinatie met een verzorgde en hoogstaande catering. Vertel ons over uw plannen en wij werken graag voor u een dynamisch concept uit.


Workshops

Het team van BelRoy’s MAS wil zijn kennis en passie voor cocktails graag met u delen. Onze workshops lenen zich perfect om in groep een bijzonder moment te beleven of ook bijvoorbeeld voor een teambuilding-activiteit. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om een voorstel op maat uit te werken.


Tastings

(GIN, RUM, WHISKY, ...)

Ontdek onder professionele begeleiding het verhaal achter sommige unieke spirits: herkomst, soorten, flavours ... En natuurlijk wordt er ook geproefd.


Mixology workshop

In deze workshop worden u en uw gasten professioneel begeleid en ingeleid in de wereld van cocktails en mocktails: smaakbalans, het gebruik van bitters, materialen en glaswerk, presentatie, ...


Workshop cocktail pairing

Het idee dat enkel wijn en food kunnen matchen is al lang achterhaald. In deze workshop werken we rond de basisprincipes om cocktails en spirits te koppelen met individuele gerechten of een volledig menu.


Speakeasy

Een leuk en spannend eventconcept dat zich laat inspireren door de traditie van de drooglegging met illegale bars op geheime locaties waar je alleen met een paswoord binnenkwam. Uw gasten worden op voorhand via mailings, sms en social media geïnformeerd over een geheime ontmoeting. Door het oplossen van raadsels kunnen ze in de Antwerpse binnenstad de geheimzinnige man met de cape ontmoeten die het uiteindelijke paswoord heeft om toegang te krijgen tot de speakeasy aan het MAS... Eens alle genodigden in de kelder zijn is het event zelf een aaneenschakeling van cocktails/mocktails, muzikaal entertainment en eventueel aangepaste hapjes of gerechten…


Guest bartenders

Dieter kent het cocktailwereldje door en door. Tijdens zijn professionele carrière heeft hij dan ook al heel wat nationale en internationale bartenders ontmoet en met hen ervaringen uitgewisseld. Op verzoek nodigen we een van hen bij BelRoy’s MAS uit voor een unieke samenwerking achter de bar:

een 4-hands cocktailtasting met ‘the best of both worlds’. Spreek er ons over en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit unieke concept.


Pairing Club

Een absolute aanrader voor wie de laatste trend van cocktail pairing wil beleven. Op aanvraag nodigen we in BelRoy’s MAS een topchef uit om voor u en uw gasten een volledig diner te bereiden. De bartenders van BelRoy’s MAS laten zich door de ingrediënten en smaken inspireren om de gerechten te koppelen met bestaande cocktails of nieuwe verrassende creaties. De zinnenprikkelende combinaties tillen deze culinaire ervaring tot een hoger niveau. We zullen u graag informeren over mogelijkheden en formules.


Wenst u een onvergetelijke indruk te maken op uw gasten?

Neem dan gerust contact met ons op.

Reviews over BelRoy's MAS

Er zijn (nog) geen reviews over BelRoy's MAS. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken BelRoy's MAS

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 140 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

water 

Cateringlocatie

vrij van catering 

interne catering 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten BelRoy's MAS

Activiteitsregio's:
Antwerpen | België
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Antwerpen | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Antwerpen | Feestzaal huren | Evenementenlocatie huren in Antwerpen | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Antwerpen | Trouwlocaties
Trefwoorden:
eventlocatie | feestzaal antwerpen | cocktail workshop | vergaderzaal antwerpen | cocktail feest | speakeasy antwerpen | premium cocktails antwerpen | cocktail party antwerpen | cocktail foodpairing | party locatie antwerpen | cocktails eilandje antwerpen | cocktailbar antwerpen | after drink | huwelijksdrink locatie