Alle vergaderzalen in Maaseik op een rij

De beste vergaderzalen in Maaseik vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke vergaderzalen in Maaseik. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Fabulous

Fabulous

Schrijf review Maaseik (2.5 km)

Beachclub Fabulous. Unieke feestlocatie gelegen in Neeroeteren (Maaseik). Van losse zaal huur tot compleet verzorgde feesten in elke aangelegenheid.

Orshof

Orshof

Schrijf review Oudsbergen (5.7 km)

Orshof is een Kempische boerderij, gelegen aan de rand van de Solterheide. De tuinen vormen een groene overgang naar de omliggende natuur van de Duinengordel. Op het domein is een hotel, restaurant en seminariecentrum gevestigd.

Bauhous

Bauhous

Schrijf review Dilsen-Stokkem (8.9 km)

Bauhous is een unieke beleving in flexkantoren en vergaderruimtes op maat in Limburg waar creativiteit en intellectualiteit geprikkeld worden.

Botel Ophoven

Botel Ophoven

Schrijf review Ophoven-Kinrooi (9.1 km)

Nood aan iets anders, midden in de natuur? Overnachten, feesten, vergaderen en/of teambuilden op een omgebouwd vrachtschip met vaste ligplaats op Maasplas De Spaanjerd in het Belgische Limburg?

Smart Offices

Smart Offices

Schrijf review Dilsen-Stokkem (9.7 km)

"Een professionele omgeving met alle voorzieningen en zonder rompslomp", dat wil Smart Offices voor je zijn!

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review Opglabeek (9.8 km)

Sentower Park biedt de mogelijkheid om aan een brede waaier van activiteiten en evenementen deel te nemen, in een mooi en natuurlijk kader.

Terhills Hotel

Terhills Hotel

Schrijf review Maasmechelen (11.4 km)

Boetiekhotel Terhills in Maasmechelen, Belgisch Limburg: 60 stijlvolle luxe kamers, een cosy bar-lounge, een brasseriestijl restaurant en een nieuw Meeting & Events Centre voor ruim 120 personen.

Villa Replo

Villa Replo

Schrijf review Bocholt (11.5 km)

Feestzaal, vergaderzaal voor maximum 80 personen drank af te nemen ter plaatsen. Zeer gezellig grens aan speeltuin.

EMG Kasteelhoeve De Grote Hegge

EMG Kasteelhoeve De Grote Hegge

Schrijf review Thorn (11.7 km)

Wellicht hebt u de naam ooit horen vallen of een fraai plaatje van het 'witte stadje' Thorn gezien. Aan de rand, op circa 300 meter van de oude kern, ligt Kasteelhoeve De Grote Hegge.

Hotel Mardaga nv

Hotel Mardaga nv

Schrijf review As (12.9 km)

In Hotel-Restaurant Mardaga kan u terecht voor zakelijke en private gelegenheden.

Van der Valk Hotel Stein-Urmond

Van der Valk Hotel Stein-Urmond

Schrijf review Urmond (13.8 km)

Van der Valk Hotel Stein-Urmond is gespecialiseerd in zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Een ruime gratis parking en een zeer centrale ligging staan garant voor een uitstekende bereikbaarheid.

Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Schrijf review Sittard (15.9 km)

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een meeting in Zuid-Limburg? Bij Fletcher Wellness-Hotel Sittard vindt u alle benodigdheden voor een geslaagde meeting.

T2-campus

T2-campus

Schrijf review Genk (16.6 km)

T2-campus is de ideale locatie voor je evenement, opleiding, workshop of andere activiteit gerelateerd aan tech, ondernemerschap, onderwijs of de arbeidsmarkt. Een vormingsdag of netwerkevent organiseren? Onze ruimtes bieden de ideale omkadering.

Thor Central

Thor Central

Schrijf review Genk (16.7 km)

Thor Central, weleer het boegbeeld van steenkool, werd grondig gerenoveerd tot een majestueus business & event center waar elke MICE (Meeting, Incentive, Congres, Event) mogelijk is. Deze indrukwekkende industriële setting in Limburg straalt letterlijk en

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Maaseik

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Maaseik? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Maaseik dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Maaseik

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Maaseik. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Maaseik was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Maaseik, Evenementenlocaties in Maaseik, Feestzalen in Maaseik, Trouwlocaties in Maaseik

Jouw vergaderzaal in Maaseik toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Maaseik. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: