Concept55
Vergaderen in een groene omgeving
Concept55|
20 februari 2024

Van de opstelling van de tafels tot de catering of andere specifieke wensen: wij willen je volledig ontzorgen tijdens jouw events.


We zijn dan ook heel blij wanneer er achteraf mooie feedback binnenkomt, zoals de mooie woorden van Sybille van Billie Bays.

"Concept55 is the place to be voor al je events! Ik organiseerde er al enkele keren een event (ongeveer 20 personen) en keer op keer verbazen Elien en Fabio mij. Alles is steeds tot in de puntjes in orde; van de voorbereiding naar de opruim van de zaal. Zij willen absoluut dat je in alle rust kan genieten van je event.


Elien overloopt je wensen; hoe je wil dat de tafels staan, wat je graag als lunch hebt, wanneer alles voorzien mag worden. Fabio staat ook de hele dag klaar om alles goed mee op te volgen, zodat je zorgeloos je event kan leiden.


Niet te vergeten dat er met lokale partners wordt gewerkt naar ontbijt en lunch toe. Deze zijn keer op keer erg lekker én gezond. Ik kom zeker terug!”


Vragen? Geef gerust een seintje: ✉️ elien@concept55.be


Foto@ Studiocreav 📸


.


#concept55 #keerbergen#mijnkeerbergen #inkeerbergen #haacht#herent #werchter #rotselaar #aarschot#bonheiden#rijmenam #vergaderen#vergaderzaal #eventruimte#eventzaal#vergaderruimte#ondernemendevrouwen#bedrijfsmeeting

#meetingruimte #vergaderzaal #natuur#groeneomgeving

Like Reageer