Veldeman
Indrukwekkende eyecatcher van Veldeman op Awakenings Festival
Veldeman|
24 mei 2023

Na een geweldige editie van Awakenings Easter Festival in april 2022 keerde Awakenings in mei 2023 terug naar Spaarnwoude Park voor het tweedaagse Awakenings Spring Festival. De uitdaging van Veldeman: de bezoekers twee dagen lang veilig onderbrengen in schitterende en comfortabele festivaltenten.


Met The Boxx zorgde Veldeman voor een indrukwekkende eyecatcher! Na een eerste succesvolle plaatsing op Awakenings Easter Festival, werd The Boxx voor Awakenings Spring Festival opgeschaald naar een nóg grotere structuur van wel 50m bij 55m. De geïsoleerde wandpanelen, aluminium aan de buitenzijde en antraciet aan de binnenzijde, matchten perfect met de look en feel van het festival. Dankzij de binnenhoogte van meer dan 13m en hoge dakbelasting waren de technische producenten meer dan tevreden met The Boxx. Zo konden ze hun creativiteit helemaal de vrije loop laten met lichten en special effects.


Naast The Boxx bouwde Veldeman ook 2 TFS tentstructuren. Na meer dan 20 jaar aanwezigheid op Awakenings zijn deze structuren intussen een iconisch handelsmerk voor het festival geworden.

Like Reageer