header

Online Ticketing

Op zoek naar 'online ticketing'? Hier vind je eventbedrijven die online ticketing aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 76 reviews over bedrijven in de categorie 'online ticketing'.
 • GO-tickets

  GO-tickets

  Gedegen ticketsysteem voor een eerlijke prijs met betrouwbare service

  De Feng Shui Academie gebruikt Go-Tickets sinds 2013 voor het verwerken van aanmeldingen voor onze workshops, events en jaaropleidingen. Het systeem bied ons wat we nodig hebben voor een efficiënt ticketverkoop en geeft de student een overzichtelijk en logisch bestelproces. Over de jaren zijn we flink gegroeid en is ons aanbod aangevuld met oa een online leeromgeving. In al deze stappen is het team van Go-Tickets een belangrijke partner voor ons geweest. Ze reageren vlot op vragen en zijn alert op het doorvoeren van verbeteringen. Als je zoekt naar een gedegen ticketsysteem voor een eerlijke prijs met betrouwbare service, dan kunnen we Go-Tickets van harte aanbevelen.

  Team Feng Shui Academie - Feng Shui Academie - 29/04/2020

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Hele betrouwbare partner!

  GO-tickets is een hele prettige en betrouwbare partner. Ze staan open voor maatwerk en leveren supersnelle service. Komen de gemaakte afspraken en financiële afhandeling altijd na, zeer prettig voor een congresorganisator!

  Ireen Rientjes - Ireen Rientjes Congresorganisatie - 20/04/2020

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Persoonlijke aandacht

  Voor de gasten & bezoekers van De Radstake een goed, duidelijk, georganiseerde, gestructureerde en laagdrempelige ticketshop!
  Wij waarderen GO-tickets voor de persoonlijke aandacht. Bij vragen en/of problemen zijn ze altijd 24/7 bereikbaar en dat is vooral wat wij zoeken wanneer wij onze kaartverkoop uitbesteden. Ze staan altijd open voor feedback en zijn volop in ontwikkeling.

  Willeke van de Weer - De Radstake - 20/04/2020

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Top bedrijf!

  Met één vast contactpersoon die makkelijk te bereiken is, is dit een erg fijn bedrijf om de tickets onder te brengen. Je wilt als organisator niet druk zijn met de randzaken voor je evenement en met GoTickets is dit zeker niet het geval. Veel dingen zijn mogelijk en ze denken altijd met je mee. Financieel gezien is het ook een interessante partij: verkoop je niks, heb je geen kosten, een duidelijke prijsstelling waar je als organisator rekening mee kunt houden.
  Al met al een fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken.

  Annemarie Roos - Feestkoning - 17/04/2020

Online Ticketing

Op zoek naar 'online ticketing'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.nl vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Online ticketing: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van online ticketing op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als online ticketing, online tickets verkopen, online ticketshop, online ticket verkoop, online kaartverkoop, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar online ticketing.

Tags: online tickets verkopen, online ticketshop, online ticket verkoop, online kaartverkoop, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties