header

Online Ticketing

Op zoek naar 'online ticketing'? Hier vind je eventbedrijven die online ticketing aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 71 reviews over bedrijven in de categorie 'online ticketing'.
 • GO-tickets

  GO-tickets

  Super Service

  Per abuis had ik de verkeerde kaarten voor een meerdaags evenement gekocht. Was toch even 54 euro. De vereniging die het organiseerde vertelde me dat er niets aan te doen was. De kaarten maar te verkopen. Even een mail naar go-tickets en het verhaal uitgelegd. En kreeg gelijk een mail retour met het antwoord dat de tickets werden gedeactiveerd en het geld terug gestort. Dat noem ik service, oftewel SUPER BEDRIJF een 10 + van mij.

  Monique Braam - Doterra essentiële oliën - 03/01/2020

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Zéér tevreden

  Er wordt vanuit Go-Tickets heel doelgericht meegedacht, snel gereageerd en op persoonlijke basis gewerkt. Dat ervaar ik, als organisator, als zeer prettig. Daarnaast zijn de kosten voor de klanten die de kaarten kopen ook naar behoren en niet zoals bij sommige andere ticketverkopers die veel te veel commissie rekenen, Go-Tickets rekent dus een zeer faire prijs daarvoor. Voorlopig ga ik nog door met de organisatie van mijn maandelijkse dansfeesten, dus ga ik als zeer tevreden klant ook vrolijk door met Go-Tickets als vaste Online Ticketshop partner.

  Jean-Paul Oome - 033DJ's/Soulboat/Club35 - 08/11/2019

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Wat fijn dat er iemand met je meedenkt!

  Go-tickets heeft mij goed geholpen tijdens het organiseren van het symposium. Snelle reactie op mails, snelle reactie als er aanpassingen nodig waren met daarbij geduldige uitleg ;-)

  Maria Bruins Slot - Spaarne Gasthuis - 07/11/2019

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Prima systeem en service

  We hebben verschillende ticket verkoop systemen geprobeerd, maar zijn tot nu toe het meest tevreden met GO Tickets. Snelle antwoorden, geen dure administratiekosten en altijd tijdige betalingen. We hopen dat ze zo door blijven gaan.

  René Janssen - ProgPower Europe - 11/10/2019

Online Ticketing

Op zoek naar 'online ticketing'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.nl vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Online ticketing: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van online ticketing op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als online ticketing, online tickets verkopen, online ticketshop, online ticket verkoop, online kaartverkoop, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar online ticketing.

Tags: online tickets verkopen, online ticketshop, online ticket verkoop, online kaartverkoop, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties