Amsterdome

Amsterdome

  • Basisweg, kruising Seineweg , 1043 BG Amsterdam, Nederland

Organiseer een congres of zakelijk evenement in de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland! Deze unieke locatie in Amsterdam biedt plaats aan groepen van 200 tot 1.000 personen en is goed bereikbaar met auto en OV.

 

Inspirerend en modern

Ontvang gasten in de foyer, waar ze een indrukwekkend uitzicht hebben op de koepel. De centrale plenaire zaal is volledig naar eigen stijl in te richten en is voorzien van een groot podium met een 17 meter breed curved scherm. Met de nieuwste generatie LED-verlichting creëer je iedere gewenste sfeer. De zestien omliggende subruimtes zijn perfect voor break-out sessies, brainstorms of workshop.

 

Circulair én duurzaam

Nadat de Amsterdome jarenlang in containers opgeslagen stond is de iconische koepel volledig herbouwd met de oorspronkelijke onderdelen in combinatie met de duurzaamheidtechnieken en maatregelen van nu. Zo is de locatie in haar geheel gasvrij en zelfvoorzienend in energietoevoer en heeft het een bijna volledig gerecycled interieur. Wist je bijvoorbeeld dat alle barren gemaakt zijn van de containers waarin de dakpanelen opgeslagen waren en dat de design stoelen gemaakt zijn van oude koelkasten?  Duurzamer kan niet.

 

Perfect bereikbaar met de trein en auto

De Amsterdome, vlakbij de Ring A10 en de A5, is vanuit alle delen van het land goed bereikbaar. Station Amsterdam Sloterdijk bevindt zich op 900 meter loopafstand en gasten kunnen gemakkelijk parkeren op één van de tweehonderd eigen parkeerplaatsen. Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich op 13 minuten rijafstand.

 
 

Reviews over Amsterdome

Er zijn (nog) geen reviews over Amsterdome. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Amsterdome

Wifi

gratis 

Aantal personen

200 - 1000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten
 

Activiteiten Amsterdome