UNLP Zaalhuur Amsterdam

UNLP Zaalhuur Amsterdam

 • Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam, Nederland

Zaalhuur bij UNLP

 

Welkom bij UNLP! UNLP is een gerenommeerd opleidingsinstituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en praktische psychologie.

 

Bij UNLP zijn zalen te huur voor alle soorten trainingen, vergaderingen en evenementen. Wij beschikken over vier uitstekend verzorgde zalen met een moderne uitstraling.

 

De zalen beschikken alle over daglicht, gratis WIFI en een standaard theateropstelling. UNLP staat garant voor een soepel verloop van je training, workshop of bijeenkomst.

 

Wij bieden inspirerende ruimtes voor een betaalbare prijs. Indien gewenst kan UNLP al je faciliteiten verzorgen, zaalinrichting, techniek, audio, video apparatuur en catering arrangementen. Zaalhuur is mogelijk per dag of dagdeel, van maandag t/m zondag. De locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

 

UNLP is gevestigd op de Schipluidenlaan 4 (Koningshof) te Amsterdam. Wil je langskomen voor een kennismaking of rondleiding? Wij helpen je graag aan de perfecte locatie voor jouw activiteit. Je kunt ons dagelijks bereiken via email of telefoon.

4 reviews over UNLP Zaalhuur Amsterdam - 10/10

 • Vaste Huurder

  De eerste keer waren wij al enorm enthousiast over de ruimtes van UNLP, vanwege de fijne en open sfeer, de lichte ruimtes, de toegankelijkheid en enorme behulpzaamheid.
  De prijs-kwaliteit verhouding is super en we hebben iedere keer weer geweldige reacties van onze deelnemers. Een absolute aanrader!

  ()

 • 4-daagse Access Consciousness Class met Dr.Anthony Mattis

  Gave Venue, mooie ruimtes, goed verzorgd en aardige mensen! Veel mogelijkheden en echt een aanradertje. Wij komen zeker terug.

  - DeOase ()

 • Greet location

  Lovely light and bright location! We especially enjoy having a kitchen and big seating area for lunch. Staff is wonderful to work with, always accomodating and responsive.

  - JJ Doula Training and Spinning Babies ()

 • Vriendelijke prijs

  Regelmatig gebruiken wij de zalen van UNLP voor het geven van EHBO-cursussen. Eenvoudig geregeld en een vriendelijke prijs.

  - EHBO cursussen Nederland ()

Kenmerken UNLP Zaalhuur Amsterdam

Wifi
gratis 
Aantal personen
70 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
parking - gratis 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
vrij van catering 
eigen catering locatie 
Faciliteiten
geluidsinstallatie 
projectie 

Activiteiten UNLP Zaalhuur Amsterdam