Leith Arches
Trouwlocatie in Edinburgh
Leith Arches|
9 april 2024

Oproep aan alle tortelduifjes en feestbeesten!

Als uw gastenlijst langer is dan uw lijst met spijtbetuigingen, dan is Leith Arches de trouwlocatie voor u! Met voldoende ruimte voor maximaal 200 dierbaren, beloven we dat uw grote dag er een zal zijn voor de geschiedenisboeken (en Instagram-feeds)!


Zeg 'ja' in een ruimte die net zo uniek en boeiend is als jouw liefdesverhaal. Of je nu droomt van kerstverlichting en romantiek of van discoballen en dansfeesten, onze locatie is jouw blanco canvas om de bruiloft van je wildste dromen te creëren!


Bruiloftsklokken luiden het hele jaar door bij Leith Arches!

Of je nu droomt van een zomers feestje, een gezellige herfstaangelegenheid of een bruiloft in een winterwonderland, onze prijzen blijven hetzelfde – geen verrassingen, gewoon puur feest!


En raad eens? In het hoogseizoen hebben wij nog beschikbaarheid! Dus als je er klaar voor bent om 'ja' te zeggen, omringd door magie, dan is dit je kans om het te laten gebeuren. Dus pak je partner-in-crime erbij en laten we dit feest beginnen!


“Als je een bruiloft plant? Maak je geen zorgen over het 'pasta-bilities' of 'vlees' dat aan ieders verwachtingen voldoet - wij staan voor je klaar bij Haddow's Catering! Of je nu een vegetarisch stel bent of volledig veganist bent, wij bereiden gerechten waarvan je gasten 'ik deeg' zeggen tegen een andere portie! Slide in onze DM's of stuur ons een e-mail om de opties en prijzen te bespreken - we beloven dat onze offertes niet zo flauw zullen zijn als onze grappen!

Laten we uw trouwdag net zo smakelijk als onvergetelijk maken – hapje voor hapje!


Neem contact op https://leitharches.com/wedding-venue/

bekijk origineel

Like Reageer