Get inspired event - eventplanner.be /.nl

Dit evenement is voorbij.
  • 29-01-2014
  • 19:00 - 23:59 (CEST)
  • OCEANDIVA, Willemsdok in Antwerpen (langst kant Napoleonskaai)
Jammer, dit evenement is VOLZET. Wil je er echt bij zijn? Volg ons via Twitter (@eventplannerNET), Facebook of schrijf je in op onze nieuwsbrief. We brengen je via die weg op de hoogte wanneer er tickets zouden vrijkomen door annulaties.

Inspirerend netwerken op de netwerk nacht van eventplanner.be /.nl
Zin om nieuwe eventtrends te ontdekken en nieuwe contacten te leggen? Kom dan langs op de gratis netwerkborrel van eventplanner.be /.nl. Die vindt plaats op woensdag 29 januari om 19u op de OCEANDIVA in Antwerpen (B).

Aan boord van het meest luxueuze event schip verwent J&M Catering je met drank en hapjes. TTT Artists voorziet top entertainment van de bovenste plank met het nieuwe partyproject van Brahim (Brahim Beats & Basses), DJ Cluts en muzikale noten van 'Get Some Wine'. BC Hospitality Services staat in voor de hostesses, G4S voor de beveiliging, Mise en Place levert het horecapersoneel, Monimage de toiletdames en Tentworks biedt rokers onderdak op het dek. El Jefes schenkt overheerlijke cocktails en Baristabar lekkere koffie. Richard Stooker zorgt voor een vleugje magie en last but not least: A-events regelt de techniek.

Let op! Tussen 20:30u en 22u vaart het schip uit.

De Twitter hashtag voor het event is #getinspiredevent

Jouw ticket

Dit evenement is voorbij.

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!