reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum zijn (we monitoren permanent de ventilatie van de vergaderruimte met CO2 sensoren, passen een specifiek reinigingsplan toe, zelftest op aanvraag,...)


Bij reBoot Kombuis nemen we pure keuken ernstig; we werken uitsluitend met verse producten en fileren onze vis last minute om je te laten genieten van een culinaire beleving. We werken met bijvangst en minder bekende vissoorten, waarbij we de seizoenen respecteren, met de duurzaamheid van ons visbestand in het achterhoofd, conform het charter van North Sea Chefs.


Reserveer snel je plek op ons dek en hef het glas op het leven!

Like Reageer