VKOZ events & communicatie
Vacature bij VKOZ: Stagiair Marketing & Events
VKOZ events & communicatie|
03 May 2021

Ben jij een ondernemende en creatieve HBO student en zoek je een leerzame en afwisselende meewerkstage? Wil je meer leren over (global) marketing, projectmanagement en events? VKOZ events & communicatie biedt vanaf 1 september 2021 een uitdagende stageplaats aan in Rotterdam.

 

Wie zijn wij?

VKOZ is een Rotterdams evenementen- en communicatiebureau, gehuisvest in het monumentale Heinekengebouw. Wij creëren, organiseren en produceren inhoudelijke evenementen van hoge kwaliteit en meerwaarde, die strategische doelen bereiken en verwachtingen overtreffen.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair maak je deel uit van een klein en hecht team en werk je samen aan verschillende projecten op het gebied van Marketing, Communicatie en Sales. Je bent oa. verantwoordelijk voor de global marketing van VKOZ als Professional Conference Organiser in Rotterdam. Je werkt het internationale marketingcommunicatieplan uit, ontwikkelt marketingcampagnes en creëert internationale content. Daarnaast ben je ook betrokken bij de conceptontwikkeling en projectmanagement van verschillende zakelijke evenementen voor onze klanten en vertegenwoordig je VKOZ tijdens events.

 

Wie ben jij?

-       een HBO student Event Management, Marketing, Communicatie, Commerciële economie of vergelijkbare studie

-       enthousiaste aanpakker die zelfstandig, representatief, creatief en commercieel is

-       communicatief vaardig met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

-       woonachtig in omgeving Rotterdam en minimaal 20 weken beschikbaar

 

Wat bieden wij?

-       persoonlijke begeleiding

-       flexibele uren

-       stagevergoeding

-       bezoeken van events

 

Ben jij enthousiast en zoek je nog een stage waarin je écht stappen maakt en jij de ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Stuur dan een mail met jouw motivatie, leerdoelen en CV naar info@vkoz.nl t.a.v. Marjolein van Rosmalen.

 

https://www.vkoz.nl/vacature-stagiair-marketing-events/

Like Reageer