Deuxamis bv
Stevig in opmars: groen in je eventlocatie
Deuxamis bv|
16 april 2021

Planten zorgen voor leven en een gezond klimaat op de werkplek, maar de planten pot die zorgt voor de sfeer. Groene werkplekken zijn stevig in opmars, gaande van enkele eyecatchers aan de balie, groene scheidingsbakken tot de aankleding van je eventlocatie.


Meer groen op de werkvloer helpt productiviteit te verhogen.


De productiviteit van werknemers stijgt met 15% wanneer voorheen de grijze werkomgevingen worden gevuld met slechts enkele planten of groenbekleding. Planten hebben een positief effect op mensen, zowel op fysiek als op geestelijk vlak. Groen is dan ook een logische keuze voor een gezonde werkplek.


Voor elke interieurstijl heeft Deuxamis een passende oplossing. De klei potten van Atelier Vierkant zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen. Handgemaakt hier in België door vakkundige ambachtslui. De luxueuze potten zijn wereldwijd te bewonderen in exclusieve hotels, kantoren en venues. 


Bij Deuxamis gaan we altijd voor 'The extra (s)mile'; klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk daarom gaan we steeds een stap verder. Sinds kort bieden we ook de mogelijkheid aan bij je venue of je bedrijf langs te komen. Je verliest hierdoor geen kostbare tijd en kan je doelgericht uitleggen wat je wensen zijn.


4 redenen om te kiezen voor Deuxamis.

Wij leveren steeds maatwerk voor je bedrijf of eventlocatie.

Wij hebben oog voor detail en schoonheid.

Wij bieden voor uw kantoor, eventlocatie een grote keuze aan planten en potten.

Wij leveren kwaliteit en creativiteit, in functie van uw budget.


Get in touch via matthieu@deuxamis.be

Like Reageer