Jaarbeurs Events

Vind snel eventleveranciers en eventlocaties

Menu
Eenvoudig evenementen organiseren

Onze gratis software maakt evenementen organiseren eenvoudig.

Inspirerende leveranciers

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

Wij zijn een expert in Oud Hollands Entertainment. Het succes van uw bedrijfsfeest, bedrijfsreceptie, open dag of personeelsfeest versterkt de image van uw bedrijf!

LEDschermaanhangwagens

LEDschermaanhangwagens

De specialist op het gebied van (mobiele) LED-scherm oplossingen. Als u op zoek bent naar een (mobiel) LED-scherm dan bent u hier op het juiste adres. Wij kunnen met recht zeggen dat we een ruim assortiment aan mobiele LED-schermen hebben.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

VideoCrew bv

VideoCrew bv

VideoCrew is een groeiend videoproductiehuis uit Antwerpen. Plan je binnenkort een event en zoek je een betrouwbare videopartner? Bij ons ben je aan het juiste adres! Samen vinden we oplossingen op maat van jouw bedrijf. Let’s talk video!

Ecco La Luna

Ecco La Luna

Creatief, speels en soms heel eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een event of vorming jouw bedrijf, school of vriendengroep, de activiteiten van Ecco La Luna brengen bij elke deelnemer het beste naar boven!

Perfect Plus Event Productions

Perfect Plus Event Productions

Perfect+ biedt een gevarieerd aanbod aan voor het organiseren van citygames, bedrijfsuitjes, incentives, special events, teambuilding, originele feestconcepten tot grote klasse bedrijfsevenementen in gans Vlaanderen, Brussel en zelfs in Rijsel.

WeTicket

WeTicket

Trek meer bezoekers en laat kosten dalen met de ticket oplossing van WeTicket.

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Mijn naam is Rene Pouwelse. Ik ben eventprofessional. Daarbij adviseer ik op het gebied van creativiteit, operationele uitvoering en budget.

Event Masters

Event Masters

Event Masters creëert authentieke ervaringen en memorabele evenementen. We verrassen je gasten en laten hen het wow-gevoel ervaren, zodat ze iets ervaren wat ze nooit eerder ervoeren. Hoe kunnen we je verrassen?

Bureau voor evenementen
Jubileumfeest organiseren? Maak het uniek en onvergetelijk...
Bureau voor evenementen|
16 april 2024

Een bedrijfsjubileum is een bijzondere aangelegenheid. Hét moment voor terugblikken en vooruitkijken. Een uitgelezen moment om pijlers als trots waardering en saamhorigheid te benadrukken tijdens een mooi en waardevol jubileumfeest. Pak dit bijzondere moment goed aan. Maak het uniek en onvergetelijk.


Hoe? We geven je een mooi en inspirerend voorbeeld met onderstaande case. Het betreft de organisatie van een jubileumfeest ...

Lees meer

Placeholder image
Like Reageer
Avenature
Een knoop doorgehakt !
Avenature|
15 april 2024

Op 22 maart 2024 is er bij Avenature letterlijk een knoop doorgehakt door de burgemeester van Vielsalm. Dit opende de toegang tot ons nieuwe Hoogteparcours-klimbos bij de skipiste van Baraque de Fraiture.


En stond tevens symbool voor de start van een seizoen van samenwerking tussen Avenature, La Station en Ski Action om op deze historische locatie 4 seizoenen per jaar ...

Lees meer

Like Reageer
Yvent mobiele bar
Originele cocktailbar/cocktailcatering voor al uw evenementen!
Yvent mobiele bar|
15 april 2024

Op zoek naar een originele mobiele cocktailbar of cocktailcatering voor uw bedrijfsfeest, receptie, trouwfeest, verjaardag, tuinfeest of communie?

Wij zorgen voor een perfecte service zonder zorgen! 😉

Reserveer alvast jouw datum of neem een kijkje op onze website!

Lees meer

Like Reageer
Oceandiva
De Oceandiva Nova schittert als nieuwe ster op het water
Oceandiva|
11 april 2024

Amsterdam, 11 april – Oceandiva is verheugd aan te kondigen dat de Oceandiva Nova, 's werelds eerste CO2-neutrale evenementenschip bekroond met het Platinum-label van Green Award, vanaf midden mei klaar staat om gasten te verwelkomen in Nederland, Duitsland en België. Met haar vooruitstrevende aanpak van duurzaamheid en state-of-the-art design, belooft de Oceandiva Nova een verfrissend nieuw hoofdstuk te zijn voor ...

Lees meer

Like Reageer
aLBot & aLBot
Maak je klaar om je team te steunen!
aLBot & aLBot|
11 april 2024

Vraag ons gerust een offerte voor al je coole en bedrukte of geborduurde promotie-, bedrijfs-, vrijetijds- en werkkleding. Zoals jullie gepersonaliseerde supportersoutfit voor het sportjaar 2024, bijvoorbeeld.

🖤💛❤️


Lees meer

Like Reageer
Geoteam
Ontdek het belang van een teambuilding voor een positieve werkomgeving en leiderschap.
Geoteam|
9 april 2024

We brengen veel tijd door op het werk, dus laten we ervoor zorgen dat die tijd betekenisvol en productief is. In onze nieuwste whitepaper bespreken we hoe een teambuilding kan bijdragen aan een positieve werkomgeving en het welzijn van medewerkers kan verbeteren. Lees meer en ontdek waarom een teambuilding een essentieel onderdeel is van succesvol leiderschap!


Download onze Whitepaper 👉 ...

Lees meer

Like Reageer

Event planning made easy.

Onze gratis eventplanningsoftware heeft alle tools die je nodig hebt voor het plannen van echt memorabele events - allemaal op één handige plek!

Event planning made easy
Laat je eventbedrijf groeien

Vermeld jouw bedrijf op eventplanner.nl, de snelst groeiende community voor eventplanners ter wereld. Vergelijk ons ​​met TripAdvisor, maar dan voor eventmanagers.

Voeg je bedrijf toe