Grunewald.bar
Saaie sticker van Bpost leuk ingekaderd op de Apéro boxen.
Grunewald.bar|
04 March 2021

Door corona transformeerde Grunewald.Bar zich letterlijk om van Bar naar Box. En die boxen bleken bijzonder succesvol, daarom is het concept vanaf nu een vaste waarde in het aanbod.


Apéro Skype pakketten, eindejaars- en nieuwjaarspakketten, webinar boxen, ja, zelfs de family boxen. Ze vlogen het afgelopen jaar de deur uit (gelukkig). Op korte tijd bouwden we een enorme expertise op. Door onze contacten en ervaringen met de producenten zijn we nu een all-in one partner geworden voor verschillende bedrijven. Met als kernwoorden: lekker, budgetvriendelijk, en 'outside the box' denken........ Alhoewel, hier was het net de opdracht voor Davy van Verm Brand Design, om 'on the box' te denken.....


Zelf wilde ik de saaie stickers van Bpost een leuke touch geven. Daarom contacteerde ik Davy. Hij vond dat de link tussen Grunewald.bar en Grunewald.box best doorgetrokken werd, vandaar deze leuke insteek. 


De tweede doos die hij ontwierp, ontstond door de vraag van de klanten om de datum en het tijdstip te noteren op de box. Een leuke extra is het kleine extra venster, daar kunnen we met bestickering het logo van je bedrijf in verwerken. 


Uiteraard kan je ook een eigen ontwerp of logo aanleveren. 


Kortom, bij Grunewald heel wat mogelijkheden om je box net die extra touch te geven.

Interesse of wil je de mogelijkheden ontdekken ... peter@grunewald.bar - 0499/ 212 214

Like Reageer