Grunewald.bar
Grunewald.bar ' The Next Level' vanaf 2020 totale barcatering.
Grunewald.bar|
30 december 2019

Na 10 jaar actief te zijn met mocktails & cocktails op events. Zal 2020 ‘The Next Level’ worden voor Grunewald.bar.


Uiteraard blijven we volop actief met het maken van heerlijke cocktails & mocktails op events.

Maar nu ook de totale barcatering.

Daar ik in 2019 een Citroën HY kocht en deze volledig zelf restaureerde kan ik mij nu op mijn grote passie storten, de volledige drank catering op events. Waar we ons willen onderscheiden in kwaliteit. Uiteraard, door in het bezit te zijn van verschillende mobiele bars kunnen we elk event extra cachet geven. Richt me daarom op de events vanaf 100 personen.

Kortom één partner voor je drank catering. Daar wil ik een absolute trendsetter in worden. Niet enkel op het alcoholische segment, we zullen tevens een gans concept hebben met alleen alcoholvrije dranken, dit over smoothies, mocktails tot alcoholvrije wijnen en bieren toe.


Zelf zal ik niet werken met een forfaitaire prijs, maar alles mooi opsplitsen. Budget die daardoor vrijkomt kan je dan spenderen aan de extra kwaliteit van de wijnen, Cava of Champagne. Uiteraard weet je op deze manier ook waar het budget effectief naartoe gaat.

Het grootste verschil maken we uiteraard door in het bezit te zijn van onze verschillende mobiele bars, elk met hun specifieke charme en onze jarenlange opgedane kennis en ervaring.

Qua events, denk hier aan congressen, productvoorstellingen, opendeurdagen, drinks ….. waar we doorheen de dag voor elk tijdstip het gepaste drankje kunnen aanbieden.

Zoals je merkt, meer dan ooit staat Grunewald.bar klaar voor de toekomst. Om jullie events  stressloos te bedienen en de gasten te laten genieten van heerlijke drankjes. Cheers op 2020.

Like Reageer