Flanders Expo
Easyfairs Belgium lanceert in haar beurshallen 'Easy Venue', een corona-safe en all-in beurs format
Flanders Expo|
20 december 2020

Easyfairs Belgium, dat in ons land jaarlijks zo’n 30 vak- en publieksbeurzen organiseert en dat daarnaast 4 eventlocaties uitbaat in Gent, Antwerpen, Mechelen en Namen lanceert een nieuw beursconcept namelijk “Easy Venue”. Dit kostenefficiënt, tijdbesparend en corona-safe concept biedt beursorganisatoren de kans om zonder veel eigen voorbereiding een veilige beurs te organiseren op een korte(re) termijn.


Als gevolg van de huidige coronacrisis waarbij de afgelopen maanden heel wat beurzen werden geschrapt of uitgesteld en rekening houdend met het feit dat ook volgend jaar nog heel wat beursorganisatoren geen grote risico’s zullen nemen, lanceert Easyfairs een plug en play beursconcept. Tijdens twee periodes in het jaar (1 maand in het voorjaar en 1 maand in het najaar) zal telkens één van de hallen van Flanders Expo, Antwerp Expo, Namur Expo en Nekkerhal Brussels North ingericht worden met een vaste standinfrastructuur, inclusief ruimte voor workshops, seminaries, netwerking en catering.


Er kan gekozen worden voor een Easy Venue Small formule met 55 standen, Easy Venue Medium met 66 standen en Easy Venue Large met 77 standen. En zijn 2 vaste standformaten: 9m2 of 16 m2. Dankzij deze formule kunnen beursorganisatoren op een efficiënte en kostvriendelijke manier in de hallen van Easyfairs terecht: er hoeft geen op- en afbouwtijd voorzien te worden want er is een vaste standinfrastructuur, organisatoren hoeven zelf geen afspraken te maken met standenbouwers, cateraars, etc. want alle infrastructuur en diensten zijn in de all-in prijs inbegrepen.


Met dit concept hoopt Easyfairs organisatoren van tweejaarlijkse beurzen ook de kans te geven om een tussentijds ontmoetingsmoment voor hun community te organiseren en op die manier de economische activiteit binnen hun sector terug te doen heropleven.


Voor meer details over dit concept kan u terecht op de websites van Antwerp Expo, Flanders Expo, Namur Expo en Nekkerhal - Brussels North.

Like Reageer