SportSpreker
SportSpreker lanceert innovatief online presentatieconcept
SportSpreker|
2 november 2020

Sprekersbureau SportSpreker lanceert een nieuw presentatieconcept, gericht op het creëren van een online presentatie beleving. Fysieke evenementen zijn in deze tijd moeilijk te organiseren. Veel bedrijven verplaatsen hun bedrijfs-evenementen of bedenken online alternatieven. Om toch in contact te blijven met medewerkers, klanten of zakelijke relaties, heeft SportSpreker een nieuw concept gerealiseerd; SportSpreker Online. 


In samenwerking met o.a. Dominique Monami, Marc Herremans en Maarten Vangramberen vonden we een studio die de juiste audiovisuele ondersteuning gaf en talloze mogelijkheden bood voor interactie met het publiek, om het nieuwe concept op juiste wijze te lanceren. Voor SportSpreker en haar sprekers was het uitermate belangrijk dat de studio de juiste faciliteiten bood om de interactie met de sprekers en het publiek te kunnen waarborgen. In de studio is het nu mogelijk om extra beleving te geven aan een online samenkomst, klantevent, product lancering, presentatie, receptie, quiz of Q&A. 


Dominique Monami zegt hierover: "Met de studio die SportSpreker heeft ontwikkeld kunnen wij als sprekers de deelnemers zien en komen ze groot in beeld als ze een vraag hebben. Hierdoor lijkt het net alsof ik met alle deelnemers in één ruimte zit".


SportSpreker Online biedt verschillende mogelijkheden om een online event te organiseren en op deze manier kan je een wereldwijd publiek bereiken zonder je ecologische voetafdruk te vergroten en optimaliseer je bovendien je budget. Zodoende kunnen klanten, partners, medewerkers of andere genodigden over de hele wereld een eigen online experience ervaren met de studio die helemaal in eigen huisstijl gemaakt kan worden.


Zie hierbij de beelden van de studio: https://www.youtube.com/watch?v=rKyQBb7xcUY

Like Reageer