TB Events
Online teambuilding - Thuisuitjes
TB Events|
28 oktober 2020

Tijd voor wat leuks! Laten we met zijn allen in dit bizarre jaar toch goed en gezellig met elkaar afsluiten, online of op anderhalve meter afstand.


Wij als TB Events moesten dit jaar zeker niet stil gezeten en zijn het ook anders gaan aanpakken. We werken vanaf maart mat zijn allen er hard aan om elke week weer nieuwe spellen te bedenken en te ontwikkelen. 


Inmiddels hebben wij een aardige lijst gecreëerd. 

Spellen die thuis gespeeld kunnen worden of online met elkaar met een gezellige quizmaster op afstand!


Zin in een quiz met al je collega’s? Ga dan bijvoorbeeld voor de quiz Gek op Holland. Ga tegen elkaar de strijd aan en leer jezelf en je collega’s beter kennen. Of gaan jullie voor de quiz Slimste mens met een Quizmaster op afstand. De leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen.  

Spreekt een quiz jullie niet zo aan? Dan kunnen jullie gaan voor een van onze andere thuisuitjes!. Een populair thuisuitje is Wie ontdekt de verrader? at home of het spel Prison Escape at home. Hierbij speel je als vrienden/collega’s of families acht opdrachten die je tot een goed einde moet brengen. 

Al onze thuisuitjes zijn perfect te spelen met je gezin, familie en collega’s.  


Hebben we jullie enthousiast gemaakt? Neem dan zeker een kijkje op onze website. Ons aanbod is al aardig groot , dus er zit zeker wel iets bij voor jullie! Uiteraard staan onze medewerkers ook graag voor jullie klaar voor een advies op maat!

Like Reageer