Cor Spronk, DGA mentor & Spreker
Stel je missie goed op en acteer daar elke dag naar
Cor Spronk, DGA mentor & Spreker|
12 oktober 2020

Vandaag ga ik in gesprek met Pieter Kremer, ondernemer / DGA, van Conduct Technical Solutions, uit Barendrecht: “Als je met alle enthousiasme die je hebt hard gaat werken aan iets waarvan je verwacht dat het een succes wordt, dan wordt het ook een succes.


EXPLOSIEVE GROEI

Ik heb zelf altijd wel zoiets van: ik wil minimaal met de markt meegroeien. Maar wel het liefst met producten, innoverende producten vooruit op de markt groeien. En dat is echt wel ambitieus en dat lukt ook niet altijd, maar ja, goed, we doen het goed, ja. Ik kan niet anders zeggen, ja.


BLINDE VLEKKEN

We hebben een magazijn van bijna vijfhonderd meter in Drunen bij een partner die we hebben in het logistieke deel. Nu zijn we dan in december 2018 met dit pand gestart, waar we op basis van vierhonderdvijftig meter magazijn, zeg maar projectgericht willen gaan acteren. Ja en dat neemt nu zo’n toevlucht, dat had ik niet kunnen voorspellen, nee.


VERTROUWEN

We hadden het zojuist even over het vertrek van die medewerkster en ik heb haar volledig vertrouwd. Dat heeft me kwetsbaar gemaakt, vooral vanwege het feit dat ik helemaal geen dossier had opgebouwd. Ik heb haar volledig vertrouwd en dat doe ik nooit meer”.


VERANDEREN VAN ROL

Pieter zag zijn rol in het bedrijf de laatste jaren veranderen en verteld hoe hij dingen nu anders aanpakt. En zijn ultieme tip aan andere ondernemers was: Stel je missie goed op en acteer daar elke dag naar.

Dit en veel meer kun je horen in de volledige Podcast voor DGA’s #5 op de bekende kanalen.


Meer over Pieter Kremer en zijn bedrijf kun je vinden op:

https://www.linkedin.com/in/pieterkremer/

https://www.linkedin.com/company/conduct-ts/

https://www.conduct.nl/


VERDER PRATEN?

Wil je eens verder praten met een ervaringsdeskundige? Lees dan een onze informatie op de DGA Mentorpagina en maak daarna een afspraak via de contactpagina of bel mij op 06-53321934. Tot snel.


https://youtu.be/mEIoH0e-sNs

Like Reageer