JADA events
Hou jij ons aan het werk?
JADA events|
20 augustus 2020

We stevenen af op een jaar 'technisch werkeloos' door de crisis. We blijven het hoofd boven water houden, maar jij kan ons en onze partners helpen om ons aan het werk houden, ook na de crisis, door jezelf te laten verwennen!


Kom vanaf 2 oktober Dineren met een Beleving. Op een prachtig schip met een sterrenchef, of in een unieke locatie met een top artiest? Het zal in ieder geval een exclusief verwenmoment worden én je steekt er ons een hart mee onder de riem. Ontdek snel alle concepten op www.dinerenmetbeleving.be en boek je tafeltje(s) nog vandaag, want de plaatsen zijn (door Corona) beperkt!


#Exclusief

Al onze diners zijn corona-proof met voldoende afstand tussen de tafels, waardoor de dinerbeleving zeer exclusief zijn. Wil je het NOG exclusiever, dan kan je onze concepten ook volledig privatiseren, bijvoorbeeld voor je bedrijf of je verjaardag, of..... Én je ondersteunt bovendien een aantal partners uit de evenementensector en horeca, in deze ook voor hen moeilijkere tijden.

#Dinerenmetbeleving #JADAevents #VikiGeunes #tZilte #OlivierdeVinck #Kommilfoo #IngridNeven #Pazzo #DennisBroeckx #EpicierieduCirque #Fiera #Handelsbeurs #GraceKelly #BlueRhapsody #Battoo #Verwenmoment #popup

Like Reageer