Networkapp | Inscene Company
Networkapp brengt het gesprek in de wandelgang weer op gang met de introductie van het Netwerkplein & Virtuele huiskamers.
Networkapp | Inscene Company|
19 mei 2020

Networkapp heeft twee nieuwe producten ontwikkeld: Het Netwerkplein, dat het gesprek in de wandelgangen weer op gang gaat brengen en Virtuele Huiskamers waar mensen in een warme relaxte setting met elkaar in gesprek kunnen. “We worden aardig op de proef gesteld en missen het ontzettend de menselijke behoefte elkaar persoonlijk te kunnen ontmoeten” zegt Margriet de Groot co-founder van Networkapp. We zijn zo verwend geweest op een goed georganiseerd evenement. Een mooie entree, vriendelijke hosts, een prettige ontvangst met koffie en wat lekkers. Even bijpraten met oude bekenden en kennismaken met andere gasten. “Hoe kunnen we met onze technologie ervoor zorgen dat deze menselijke behoefte aan contact tot zijn recht komt binnen de 1,5 meter samenleving waar we ons voorlopig aan moeten houden?” zo vroeg de Groot zich af. En hoe realiseer je voor kleine events een grote impact?

 

Het gesprek in de wandelgangen

Wellicht herken je het. Je zit thuis achter de laptop: Hoe laat was het event ook alweer? Nog even een mailtje afmaken, de telefoon gaat, een reminder tussendoor dat het webinar over 10 minuten begint. En dan land je koud in een kamer met de presentator voor een scherm en anonieme toehoorders. Geen onderlinge ontmoeting, geen verbondenheid met de groep. Door de inzet van de corridor kan die waardevolle ontmoeting nu digitaal. Ook al is het even niet mogelijk om de hele groep fysiek bij elkaar te brengen, wij kunnen je gasten voor aanvang van een presentatie of webinar op het virtuele Netwerkplein plaatsen zodat ze alvast kennis kunnen maken. Niet meer anoniem wachten voor een scherm maar een praatje in de wandelgangen.

 

Virtuele huiskamers

En dan al die afspraken die we nu op beeldschermen met elkaar hebben. Opgestapeld in een scherm vertelt iedereen zijn eigen verhaal. “We missen de onderlinge sfeer die vaak zo bepalend is voor de uitkomst van een gesprek. Met de virtuele huiskamer kunnen we dat heel goed benaderen,” legt de Groot enthousiast uit. Kleine rondetafelgesprekken in een huiselijke setting voor intervisie, voorbereiding, napraten of inspraakrondes. In dit groepsgesprek neemt iedereen eenvoudig plaats aan tafel; zonder download van aanvullende software, gemakkelijk met 1 druk op de knop.

 

Klein event, grote impact

Live ontmoeten wordt langzaam weer toegestaan voor kleine groepen. Networkapp groeit eenvoudig met je mee om zoveel mogelijk in de behoefte aan groepsgevoel en interactie te voorzien. Zo kun je als event manager mensen bij elkaar brengen in één omgeving rondom een gedeelde interesse of opdracht, ook al bevinden ze zich niet fysiek op dezelfde locatie. Met Networkapp kun je events op meerdere locaties tegelijk hosten en combineren, inclusief online toeschouwers. Deze multiplier maakt van jouw kleine bijeenkomst een event met grote impact.

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 19 mei 2020

Mooie concepten! Keep up the good work.