iBite Events

Vind snel eventleveranciers en eventlocaties

Menu
Eenvoudig evenementen organiseren

Onze gratis software maakt evenementen organiseren eenvoudig.

Inspirerende leveranciers

DJ Patrice

DJ Patrice

Als uw feest een succes of ambiance MOET zijn, slechts één adres: DJ Patrice!

The Box Company

The Box Company

The Box Company verzorgt originele teambuilding­acti­vi­tei­ten voor grote groepen (50-2000 personen) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving.

Lust4Live - Eventbureau

Lust4Live - Eventbureau

Elke keer opnieuw de creatieve uitdaging aangaan om de ideale match te vinden, tussen uw merk/bedrijf en uw bezoekers/gasten met als resultaat een unieke belevenis en engagement.

Very Food Catering

Very Food Catering

Very Food Catering geeft een heel eigen invulling aan catering. Ons doel is om al uw zintuigen te veroveren. Zo tillen we de food-beleving op elk privé of zakelijk evenement naar een hoger niveau.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels Conference & Business Centre is de ideale locatie voor seminaries, vergaderingen, presentaties, opleidingen en bedrijfsevenementen: 25 aanpasbare zalen van 2 tot 350 personen, eigen audiovisueel materiaal, ...

Gekke Jorre

Gekke Jorre

Animatienest is ondertussen een gevestigde waarde. Als het gaat over animatie voor groot en klein, kinderanimatie en entertainment voor volwassenen, zijn wij jouw sleutel tot succes.

Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Kortrijk

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Kortrijk, ideaal gelegen (ook ten opzichte van Frankrijk) en makkelijk bereikbaar? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Kortrijk ontdekken.

FarmFun

FarmFun

Originele teambuilding activiteiten op onze boerderij, waarbij hilarische momenten centraal staan zowel in de wei, de hooischuur en in de koeienstal. We stellen leuke programma's op voor iedereen gaande van 'just for fun' naar teambuilding.

Hangar 27

Hangar 27

Hangar 27 is een moderne stijlvolle zaal met podium en met tuin, een volledige technische uitrusting die polyvalent inzetbaar is tot 750 personen. In Hangar 27 is het ‘plug & play’ voor elk type event!

Eventpartners - Bezoekersregistratie
Bezoekersregistratie bij congressen: alles wat je moet weten
Eventpartners - Bezoekersregistratie|
27 maart 2024

Voor organisatoren van congressen is een effectief systeem voor bezoekersregistratie en -monitoring essentieel. Deze systemen spelen een cruciale rol in niet alleen het beheer en de logistiek van het evenement, maar ook in het waarborgen van de veiligheid, privacy en een soepele, persoonlijke ervaring voor elke deelnemer. Maar hoe regel je dit slim? Alles wat je moet weten.


Congresregistratie en het ...

Lees meer

Like Reageer
GO-tickets
Ticketingsysteem & Bezoekersregistratie
GO-tickets|
27 maart 2024

GO-tickets, jouw oplossing voor een geslaagde ticketing en bezoekersregistratie!


Wij zijn meer dan alleen een ticketingsysteem - we zijn hét systeem voor zowel grote als kleine evenementensuccessen, inclusief bezoekersregistratie! Of je nu een groot concert, een intiem feest, of een zakelijk evenement organiseert, ons systeem biedt eenvoud en flexibiliteit. Niet alleen voor de verkoop van tickets, maar ook om jouw ...

Lees meer

Like Reageer
BrainCross Mobile Events bv
Rijdende Roadshow Revolutie: Ontdek de Innovatieve Toekomst op Wielen
BrainCross Mobile Events bv|
25 maart 2024

Beste toekomstige relaties,


Hier bij BrainCross Mobile Events zijn we verheugd om deze nieuwste innovatie met u te delen: de Touchdown. Deze baanbrekende technologie belichaamt de toekomst van mobiliteit en biedt een revolutionaire benadering van Roadshows.

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
CityCubes en Sylvester Transformeren Sportpaleis tot Innovatief Belevingspaleis tijdens FTI Slotfestival
Sylvester|
26 maart 2024

Ruim 33.000 bezoekers zagen tijdens het FTI Slotfestival van 23 en 24 maart het Antwerps Sportpaleis en de Lotto Arena omgetoverd worden tot een waar belevingspaleis. Jong en oud genoten van een overvloed aan content, animatie en boeiende talks rond de kracht van Vlaamse Innovatie en Technologie. 


Onder leiding van FTI-festivaldirecteur Dries Mahieu en curator Bruno Schaubroek vormde het slotfestival de kroon op 10 ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 26 maart 2024

Impressive 🙌

Corby Hall
Proef een stukje Canadese geschiedenis door uw evenement te organiseren in de Water Front Corby Hall in Corbyville, Ontario, Canada!
Corby Hall|
27 maart 2024

Onze locatie, voorheen bekend als de River Inn en Henry's Place, beschikt over een charmante en historische sfeer die het toneel vormt voor onvergetelijke feesten. Het gebouw zelf beslaat ongeveer 3.000 vierkante meter en beschikt over een prachtige combinatie van moderne voorzieningen en rustieke charme. Stap binnen en ontdek prachtige hardhouten vloeren, een gezellige open haard en een indrukwekkende 5,5 ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Exulta Rentals
Zoek de perfecte tent: gids voor diverse tentopties!
Exulta Rentals|
26 maart 2024

Het organiseren van een evenement brengt een reeks beslissingen met zich mee, en één van de belangrijkste is de keuze van de juiste tent. Of het nu gaat om een feestelijke bruiloft, een bedrijfsevenement of een informele bijeenkomst, het selecteren van de juiste tent kan een grote invloed hebben op de sfeer en het succes van het evenement. We kijken ...

Lees meer

Like Reageer

Event planning made easy.

Onze gratis eventplanningsoftware heeft alle tools die je nodig hebt voor het plannen van echt memorabele events - allemaal op één handige plek!

Event planning made easy
Laat je eventbedrijf groeien

Vermeld jouw bedrijf op eventplanner.nl, de snelst groeiende community voor eventplanners ter wereld. Vergelijk ons ​​met TripAdvisor, maar dan voor eventmanagers.

Voeg je bedrijf toe