ECC Leiden
Open Dagen Universiteit Leiden opnieuw bij ECC Leiden
ECC Leiden|
10 november 2022

Universiteit Leiden heeft opnieuw haar online Open Dagen voor zowel de Bachelor - en Masteropleidingen laten plaatsvinden bij ECC Leiden. Na een eerder succesvolle editie in maart jl. zijn er opnieuw 17 studio’s opgebouwd in verschillende ruimtes die het ECC te bieden heeft. Onder professionele begeleiding van Karin en Brenda namens Equipe Events hebben deze online plaatsgevonden op 10, 11 en 12 november 2022.


Met een goed georganiseerd plan waarin verschillende partners zijn samengekomen kunnen wij terugkijken op een geslaagd event. Equipe Events heeft hierin de organisatie en de aansturing van derde partijen op zich genomen. Equipe Events heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een evenementenorganisatie welke zich flexibel aanpast aan verschillende wensen van de klant. Deze ondersteuning kwam dan ook goed van pas tijdens de online Open Dagen van de Universiteit.


Samen met de firma’s Koolhaas en NFGD zijn de studio’s tot in de nopjes verzorgd. Koolhaas wist hierin de sfeer en branding van Universiteit Leiden goed samen te laten kamen. De herkenbare kleuren en stijl van UL kwam goed tot zijn recht in elke studio.


Ready, set & action! De audiovisuele partner NFGD heeft alle techniek verzorgd aangaande de livestreams op deze dagen. Dit is een strakke planning gezien er soms 7 sessies zijn per dag die op een exact tijdstip moeten starten omdat vele studenten klaar zitten voor hun nieuwe stap op de Universiteit Leiden. 


Op een centraal regiepunt in het ECC kwam alle techniek samen waarbij NFGD snel kon handelen en schakelen met de personen in de studio’s. Zodra een sessie was gestart werd alles gemonitord zodat de dag zorgeloos verliep. 


Een drukke en lange dag moet natuurlijk worden aangevuld met goed verzorgd eten en drinken. Naast de verse koffie, heerlijke thee en fruitwater die de gehele dag beschikbaar is verzorgt de lokale cateraar Dames Dietz een heerlijke lunch voor alle aanwezigen op locatie. Alles wordt dagvers aangeleverd en uiteraard wordt het menu volledig afgestemd overeenkomstig de wens van de opdrachtgever. Zo kwam er vanuit de Universiteit Leiden de vraag om alles vegetarisch te leveren en hierin heeft Dames Dietz een divers en heerlijk aanbod geleverd. Onze Canteen op locatie geeft tevens de mogelijkheid om tussendoor een zoete of zoute snack te pakken, mocht de lekkere trek toch toeslaan. 


Opnieuw is door middel van een goede samenwerking, vroegtijdige communicatie en vooral een hoop plezier een succesvolle editie ontstaan van de Open Dagen Universiteit Leiden waar wij graag op terugkijken!


Like Reageer