Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match
2 Mobiele acts: Typisch Nederlands en Middeleeuwse Koopvrouwe Clementina
Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match|
10 januari 2023

šŸ‘‰ Typisch Nederlands


Mobiel

*Ā Kaas uitdelen.

* Langslopend publiek kan een Typisch Nederlandse foto maken met de Hollandse props *. Deze foto maken ze met hun eigen gsm. De foto is gelijk in hun bezit en zij kunnen deze makkelijk en direct op Social Media te delen.


Vaste plek

Als ontvangst act met achtergrond decor doek. Het doek wordt op statieven op een vaste plek bij uw ingang gezet. DeĀ Hollandse KaasmeisjesĀ verwelkomen uw gasten. Zij kunnen dit doen:

* Met kaas uitdelen

* Met fotoā€™s maken

* Of beide: kaas uitdelen en bolderkar met props voor fotoā€™s.

* Kaas uitdelen en grote decoratie set.


* De props/rekwisieten, die in de bolderkar zitten, zijn Typisch Nederlands: 2 nep kazen, 2 melkbussen, klompen man, klompen vrouw, bosjes tulpen, 2 vrouwen mutsjes, 2 mannen petjes, rood/wit/blauw mand en koe gieter.




šŸ‘‰ Middeleeuwse Koopvrouwe Clementina

Koopvrouwe Clementina (betekent zachtmoedig, toegevend ende genadig).


Zij moet maar liefst 16 kinderen onderhouden, daarom loopt ze de straten af om een ende ander vanuit haar bolderkar te verkopen. Zo heeft zij spelletjes bij zich, kun je fruit, wol, knopen, kralen, kaneelstokjes, sleutels, kruiden, muziekinstrumentjes en zoethout bij haar kopen.


Echter is Clementina geen gewiekste zakenvrouw, want ze geeft van alles weg. Zij heeft allerlei verhalen, maar zing jij een mooi liedje voor haar dan smelt ze ende geeft ze een kaneelstokje weg. Heeft er iemand honger, dan is zij zo vrijgevig om een lekkere appel weg te geven.



Check voor beide acts onze website voor meer informatie en foto's.

Like Reageer