Daft Boutique & Music Hotel
DAFT SESSIONS: uniek concertweekend voor de 5de verjaardag van Daft Hotel en Daft Studios
Daft Boutique & Music Hotel|
15 June 2022

Daft Music Studios viert zijn 5de verjaardag en dat willen de oprichters Stijn Verdonckt en Tine Blondeel niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom organiseren ze van 24 tot 26 juni samen met Daft hotel:

Daft Sessions, een uniek weekend vol live muziek.


Een mooie line up aan concerten én een exclusief bezoek aan Daft Studios wordt helemaal gratis aangeboden aan de gasten van Daft hotel.


Twee dagen midden in de Ardennen, in een adembenemend kader, waar artiesten en toeristen elkaar ontmoeten rond muziek en dat in de no-nonsense sfeer van Daft!


Live concerten die voor verfrissing zorgen in Belgische muziekscene, akoestische sets in open lucht en een DJ vanuit de Daft caravan in de tuin...  simpelweg aangeboden aan de gasten in de kamers of glamping van Daft Hotel.


Line up:

Mooneye

High Hi

Jan Verstraeten

Isaac Roux

John Mary Go Round

DJ Groove Merchant


Tickets zijn te verkrijgen voor het hele weekend (in hotelkamer, luxe glamping tent voor 4 of basic glamping tent voor 4) voor 2 nachten of enkel op zaterdagavond. Voor toeristen die dat weekend in de buurt zijn, is ook een "concert only" toegang mogelijk voor slechts 15 € voor het hele programma op zaterdag 25 juni.

Info & tickets op www.daftsessions.be.


Wie zegt dat je niets meer voor niets krijgt de dag van vandaag? 

Like Reageer