BluePoint Brussels
Gloednieuwe Green Key Recording Studio bij BluePoint Brussel!
BluePoint Brussels|
29 maart 2022

BluePoint biedt u een van de grootste green key productiesstudio's in Regio Brussel aan!

Deze splinternieuwe studio is één van de grootste van regio Brussel en werd uitgerust met state-of-the-art technisch materiaal. En dat is niet verrassend want technologie staat centraal bij BluePoint!

 

De studio is perfect voor de opname en/of uitzending van uw Evenementen, Webinars, Interviews, Debatten, Keynotes, Prijsuitreiking, Bedrijfsvideo’s, ... In één woord, al uw videoprojecten!

 

De totale oppervlakte van de studio bedraagt maar liefst 100m², waarvan een stage van 70m² met 3 groene wanden en een groene vloer, die tijdens een live streaming of een opname vervangen worden door indrukwekkende en volledig personaliseerbare virtuele en immersieve 3D-omgeving. Bedrijven kunnen hun bedrijfsimago op die manier beter tot hun recht laten komen dan in een vaste ingerichte studio. De studio is ook voorzien van een aparte regieruimte, make-up ruimte en een VIP-lounge en is uitgerust met professionele geluids-, video- en belichtingsapparatuur om aan al uw digitale productie te voldoen.

 

Wij begeleiden en adviseren u tijdens de hele productie, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud.

De studio is volledig uitgerust en klaar om op te nemen!

 

De vlotte bereikbaarheid van het BluePoint gebouw in Brussel, ondergrondse parkeergelegenheid, de toegang tot talrijke andere vergaderzalen met on-site catering infrastructuur en de zakelijke business omgeving, zullen de keuze voor geïnteresseerden gemakkelijk maken. Als kers op de taart, zorgt BluePoint voor een professionele A tot Z begeleiding. Live uitzendingen zijn uiteraard ook mogelijk dankzij BluePoint’s live streaming platform.

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 31 maart 2022

Indrukwekkende video. Ziet er top uit. Proficiat BluePoint Brussels team! 👍

Like | Reply