way2events
Uw (inter)nationale hospitality expert!
way2events|
23 maart 2022

Ja! Je bent eindelijk goed om weer naar het buitenland te gaan met je klanten!


Voor zowel korte eendaagse trips als langere trips is way2events uw perfecte partner!

Parijs-St. Germain, PSV Eindhoven, Ajax, BVB Dortmund, LOSC Lille... vele topteams uit onze buurlanden zijn nog in de Europese running!


Neem bijvoorbeeld ons bezoek aan Dortmund:

's Ochtends vroeg genieten we van een luxe ontbijt om de dag te beginnen, in een luxe touringcar: het perfecte moment en decor om bij te praten met collega's of om zaken te bespreken. Geniet je liever van de flexibiliteit van je eigen auto? Jij kan! Wij zorgen voor een uitgestippelde route en top VIP gastvrijheid ter plaatse!

Bij aankomst rond het middaguur wordt de lunch geserveerd in een Michelin-sterrenrestaurant met een schitterend uitzicht over de bergen. Na de heerlijke lunch en vooruitlopend op het Europese spel, brengen we een bezoek aan een van de pijlers van het Ruhrgebied: de mooiste kolenmijn van de regio, Zeche Zollern. Wat cultuur en historie rijker gaan we met de bus naar het stadion van BVB Dortmund.


Tijd voor het hoogtepunt van de dag: plaatsnemen over de 'Gelbe Wand', onder het genot van een echte 'Bratwurst', om je te laten meeslepen door de sfeer van de avond.

Na een verdienstelijke Europese topmatch strijken we neer in onze bus en reizen vlot terug naar België.

bekijk origineel

Like Reageer