Photoevents
Autoprint / Selfieprint / shoot-and-print / ...
Photoevents|
16 maart 2022

Onze branche draait zeker nog niet op volle toeren maar ik ontvang opnieuw regelmatig aanvragen en een aantal opdrachten zijn intussen ook bevestigd voor april, mei, juni en zelfs in september.

Bemoedigend en het mag meer zijn, reden waarom ik mijn bedrijf hier nog eens extra onder de aandacht breng.

Photoevents zal in oktober van dit jaar precies 25 jaar actief zijn met direct klaar foto activaties, of eigenlijk 23 jaar rekening houdend met de verloren laatste twee jaar.

De allereerste actie was een fotokalender in het shoppingcenter van Kuurne afgedrukt op in serie geplaatste kleuren matrixprinters, tot wel 20 stuks op groot formaat per uur 😉


Vandaag bied ik standaard oplossingen aan van 100 tot 1000 afdrukken per uur op formaten van 10x15cm tot 15x23cm. Grotere volumes zijn echter ook goed mogelijk en onderdeel van een apart bestek.


Een mooie foto zondermeer is al een prachtig aandenken, rustige portretten of opnames van gekke mensen in feeststemming, het kan allemaal. Elke paar seconden rolt een foto uit één van de printers.

Technieken zoals chromakey/greenkey, contour, double exposure, lightpainting & long shutter of cover overlays, zwartwit/sepia & yesteryear coloring met zelfs gekartelde randen maken voor evenzoveel unieke fotomomenten.

Probeer zeker ook onze selfieprint systemen. Dat zijn printers waar de gasten eigen gemaakte foto's vanaf een smartphone met een swipe naartoe kunnen sturen voor instant fotopapier plezier.

Omdat ik zelf software ontwikkel kan je ook terecht voor unieke web-applicaties.

Voor een filmbeurs ontwikkelde ik bijvoorbeeld een app waar een selfie met het idool automatisch digitaal gesigneerd en per email terug bezorgd werd. Printen was ook mogelijk.


Neem nu contact op want er wordt gefluisterd dat sommige agenda's al overboekt zijn.


Christian

Like Reageer