BluePoint Brussels
Wat een jaar is het geweest!
BluePoint Brussels|
13 January 2022

We hadden allemaal graag gezien dat het anders was, maar Covid-19 bleef ook in 2021 voor uitdagingen zorgen. We kregen allemaal te maken met plannen voor live meetings en evenementen die niet doorgingen. Maar het stelde ons ook in staat om gebruik te maken van onze creativiteit, flexibiliteit en zin voor innovatie.


Het hele team van BluePoint (eventexperts, marketingteam, facilitair personeel, welkomstdeskmanagers, av en it-specialisten, etc.) deed er alles aan om onze bezoekers een volledige BluePoint-ervaring te bieden. We hebben alle mogelijke covid veiligheidsmaatregelen getroffen zodat iedereen elkaar toch kon ontmoeten. Want als er één ding is dat iedereen is opgevallen, dan is het wel dat we elkaar in het echt moeten zien!


Hybride evenementen, livestreams, webinars en volledig online evenementen maken nu meer dan ooit deel uit van ons bedrijf. En BluePoint zou BluePoint Meet niet zijn. Het werk. Tech., zonder onze investeringen in het Tech-gedeelte. We zijn blijven innoveren en bij BluePoint kan iedereen ook hybride of volledig virtuele evenementen organiseren. We gaan zelfs nog een tandje hoger, want in februari kun je ook nog eens gebruik maken van een gloednieuwe green key opnamestudio van 100m2!


Zelfs als je onze glimlach niet kon zien, kun je er zeker van zijn dat deze te allen tijde verborgen was achter ons gezichtsmasker. Bij BluePoint staat service voorop! Wij willen onze bezoekers ontzorgen bij het organiseren van hun meeting of evenement. En daarom zijn we vandaag zo blij!


Dankzij uw reviews over uw ervaring bij BluePoint hebben wij dit jaar wederom het Eventplanner 'Cerficate of Excellence' mogen ontvangen. Een mooie beloning voor onze inzet in weer een moeilijk jaar. Maar we blijven positief naar de toekomst kijken. Het kan alleen maar beter worden en we kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te verwelkomen in BluePoint met een glimlach op je gezicht!


Hartelijk dank voor uw blijvende vertrouwen in BluePoint en tot ziens!


Het BluePoint-team!

bekijk origineel

Like Reageer
Kevin V.
Leader |eventplanner.net | 06 December 2021

Congratulations BluePoint Brussels-team with the 'eventplanner.net Certificate of Excellence 2021'!...

Like | Reply