Grunewald.bar
Na uitspraken in Terzake van 'Vandenbroucke' switcht Grunewald.bar naar Apéro- en Eindejaarsboxen.
Grunewald.bar|
13 november 2021

Wat hoorde ik vrijdag 'Vandenbroucke' niet graag praten in Terzake.


Als je weet dat traditioneel de week voor een overlegcomité omtrent de covid cijfers van de regering het opbod begint, dan komt wat 'Vandenbroucke' aanhaalde in Terzake keihard binnen ( zeker bij ons als drankjes leverancier) en het opbod zal komende week enkel maar oplopen. Mijn woorden waren nog niet koud of Erika Vlieghe was daar ook al. Ga zeker niet in discussie terecht of onterecht, het zijn de feiten en de cijfers gaan helaas niet de goede kant uit ;-(  


Onze sector was net terug aan het heropleven. Wijzelf hadden de 'Back to work drinks' in Brussel achter de rug. Wat waren de mensen blij dat ze fysiek met de collega's een glaasje konden drinken. Ook was onze agenda goed gevuld met beurzen en onze mobiele winterbar was echt 'hot' in aanloop naar de kerstvakantie, we hadden zelfs mensen teleur te stellen, we konden dan ook niet overal zijn in de week voor de kerstvakantie. Maar we stelden ook vast dat er bijna geen aanvragen waren voor januari en februari. En helaas kregen we toch ook al annulaties binnen, was nog niet in die grote mate, maar toch. Je voelde dat de sfeer van yes, we kunnen terug, begon om te slaan.


Wij met Grunewald.bar switchen nu terug (uit noodzaak) naar de Apéro-, eindejaar- en Nieuwjaarsboxen.


Interesse in de mogelijkheden.....? peter@grunewald.bar - 0499/ 212 214


Graag vermeld ik dat dit een persoonlijke visie en post is. Maar wel één uit ervaring van de laatste 18 maanden (waar we ons bedrijf redde door de het leveren van Apéroboxen) en één met de ervaring van mijn vrouw die in de verzorging werkt, waarvan sinds de uitbraak ze het grootste gedeelte op een Cohortafdeling werkt. En deze afdelingen zijn echt wel de barometer van onze samenleving zoals deze nu is (helaas).

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 16 november 2021

Mooi te zien hoe jij je ondanks alle uitdagingen in deze crisis flexibel blijft aanpassen. Veel succes Peter!