Jouw boodschap op de schermen in de etalages van winkels?

Jouw boodschap op de schermen in de etalages van winkels?

Gezien worden tijdens de heropstart van je bedrijf? Dat is best een uitdaging. Lux Group stelt daarom een nieuw concept voor: reclame, als beeld of als advertentiefilmpje, op digitale schermen in de etalages van vastgoedmakelaars, winkels, wachtzalen en horecazaken. 

 

Het opzet is eenvoudig. Lux Group plaatst professionele schermen in de etalages van vastgoedkantoren, winkels en horecazaken. Tijdens deze periode worden overigens extra veel schermen geplaatst bij retailers om corona maatregelen te communiceren.


Op dat scherm verschijnt informatie van de zaak, veiligheidsrichtlijnen, ... en indien gewenst reclame. Dat kan jouw beeld of filmpje zijn. Het verschijnt ongeveer 12 seconden. Per dag wordt je publiciteit een 200-tal keer getoond. Je kiest tussen een vast beeld of een advertentiefilmpje dat speelt met animatie en bewegende beelden. Lux Group stuurt de content centraal aan over hun volledige netwerk in heel het land. Je sluit een contract voor een jaar, voor 1, 2 of 3 locaties. Vanaf 10 locaties is er een korting voorzien.

 

Perfecte zichtbaarheid

Je advertentie verschijnt op professionele schermen die speciaal ontworpen zijn voor etalages. Deze toestellen beschikken over een felle lichtsterkte en zijn voorzien van een filter en sensor zodat er bij direct zonlicht extra lichtsterke wordt bijgegeven.

 

Heb je interesse? Surf snel naar:

www.lux-group.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures