Moyersoen wordt 'AUCTIM powered by Moyersoen'

Moyersoen wordt 'AUCTIM powered by Moyersoen'

6 januari 2020: de start van Auctim, het online internationaal veilingplatform voor B2B kopers en verkopers! Tot op de dag van vandaag had veilinghuis Moyersoen al kopers uit meer dan 130 landen. Met Auctim gaat ze internationaal haar software openstellen voor partners. En dat is ook interessant voor de eventsector.


Sinds 2007 heeft Moyersoen haar krachtige veilingsoftware uitgebreid tot één van de meest makkelijke en gebruiksvriendelijke platformen ter wereld. Vorig jaar begon Moyersoen samen met partners ook online veilingen te organiseren in Duitsland, Frankrijk, Nederland en Tsjechië. Met de geboorte van Auctim wordt de internationalisering doorgetrokken. 


Doorheen de jaren heeft Moyersoen ook zijn naam bewezen in de horeca- en eventsector. Zo kunnen organisatoren telkens beroep doen op een ruim aanbod materialen van sound & light tot horeca en catering veilingen. Van een professionele geluidsinstallatie tot moderne tenten, besteksets, eventmeubilair, en noem maar op! Bij Moyersoen vind je het allemaal, en dit aan eerlijke en voordelige prijzen. 


Met Auctim powered by Moyersoen zal er niet veel veranderen. De veilingen van Moyersoen lopen gewoon door, maar dan onder het hoedje van het Auctim platform. Bovendien zal er een ruimere keuze zijn in aanbod en locaties! 


Wil je meer weten over het Auctim-verhaal? Surf dan naar de website:

www.auctim.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.net
eventplanner.live gemist? Herbekijk nu
eventplanner.net|
12 April 2021

Heb je onze allereerste Partner en Developer Conference gemist? Geen paniek! Je kunt de video van het evenement hier herbekijken:

https://www.eventplanner.net/live/

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Advertenties