Er is er één jarig, hoera, hoera!

Er is er één jarig, hoera, hoera!

5 jaar? 20 jaar? Of zelfs 100 jaar? Voor elke bedrijfsverjaardag weet KonseptS een concept op maat te schrijven met een creatief en origineel programma.


Bijzondere jubilea deel je natuurlijk graag met je medewerkers en klanten. KonseptS organiseert jouw jubileum in stijl en laat jouw bedrijf schitteren. Tijdens het evenement voorzien we prikkeling en een echt wow-gevoel, een memorabel jubileum! Samen met jou zetten we het bedrijf in de professionele spotlight!


No-nonsense of eerder officieel? Klassiek met een leuke twist of compleet out-of-the-box? "Wij maken het jubileumfeest van je bedrijf niet alleen memorabel, maar garanderen ook dat het naadloos aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Samen bedenken we een passend eerbetoon aan een bijzondere mijlpaal en brengen een ode aan iedereen die hier dagelijks aan bijdraagt. Met één doel voor ogen: de ultieme beleving creëren voor deze speciale jubileumviering gericht op jouw doelgroep en doelstelling. Dan dromen we al over de volgende bedrijfsverjaardag. En, als het zover is, dan bel je ons toch gewoon opnieuw..."


Feest met toeters en bellen of klein maar fijn?! De creativiteit en strategisch denken van KonseptS staan scherp en ze ontvangen je graag met een glaasje bubbels. "Samen maken we er een spetterend event van! Ben je zelf een evenement aan het uitdenken of ken je iemand die zich hiermee bezighoudt? Just ring our bell!"

www.konsepts.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures