Oneindige mogelijkheden bij Hotel Terhills

Oneindige mogelijkheden bij Hotel Terhills

Naast het fantastische nieuwe conferentie centrum is er veel te doen in de buurt van het stijlvolle boutique Hotel Terhills in het Limburgse Maasmechelen.

 

Hieronder een paar ideetjes:

 

 

Dinner on the lake

Voor een unieke gastronomische ervaring deze zomer: Dinner on the Lake. Dit pop-upconcept bevindt zich aan de groene oevers van Terhills. Een kleine boot brengt je naar deze bijzondere locatie op het meer in het Nationaal Park Hoge Kempen.

 

Terhills dinner 290519 HR-29.jpg

 

 

Go for Aquafun

Bij Terhills Cablepark kun je waterskiën, wakeboarden of kneeboard in een idyllische en natuurlijke omgeving. Of ga voor actie en teaminspanningen in het uitdagende Aquapark met obstakels tot 4 meter hoog. Een pauze of drankje nemen kan in de strandbar.

 

 

Zomer in de Franse tuin

Een cocktail party, een picknick of walking dinner is zeker mogelijk in de franse tuin voor het hotel. Chef Dirk Dekinderen bereidt graag iets voor je met fijne streekproducten en -ingrediënten.

 

Terhills dinner 290519 HR-17.jpg

 

 

Connect to your inner nature

Opening deze zomer: Elaisa Wellness biedt je voldoende ruimte om te genieten en tot rust te komen. 10 sauna's, 4 baden, verschillende modderbaden, 16 behandelkamers, hammam en ligweide in de mooie natuur van Nationaal Park Hoge Kempen.

 

www.terhillshotel.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures