Rotterdam Ahoy bereikt hoogste punt nieuwbouw met RTM Stage

Rotterdam Ahoy bereikt hoogste punt nieuwbouw met RTM Stage

In juli 2018 werd de eerste paal geslagen van de nieuwbouw van de Rotterdamse evenementenaccommodatie. Na tien maanden behaalde de nieuwbouw een volgende belangrijke mijlpaal: het hoogste punt werd bereikt van RTM Stage, een muziekzaal en auditorium ineen.

 

Met RTM Stage en het Rotterdam Ahoy Convention Centre breidt Ahoy maar liefst ruim 50% uit in aantal vierkante meters. In het vierde kwartaal van 2020 worden het nieuwe congrescentrum van internationaal niveau en de muziekzaal in gebruik genomen. Het ontwerp is van Kraaijvanger Architects en maaktonderdeel uit van de grootschalige gebiedsontwikkeling Hart van Zuid.

 

Ramon Janssen (Projectdirecteur Hart van Zuid), Hiddo den Hartog (Projectmanager Gemeente Rotterdam) en Jolanda Jansen (Directeur Rotterdam Ahoy) bedankten alle betrokkenen voor hun inzet in dit majestueuze project: van bouwvakkers tot architect, van werkvoorbereiders tot Ahoy collega’s. Het officiële moment vond plaats door middel van het hijsen van de Ahoy en Hart van Zuid vlaggen en de onthulling van het RTM Stage logo. Artiest Young Mich Poetry (Y.M.P.) sloot af met een ludieke spoken word act.

 

 

 

Jolanda Jansen, Directeur Ahoy: "Ik ben ongelofelijk trots op alle betrokkenen bij dit project. Jarenlang hebben we dit plan op papier gezien en dan weet je dat het groots is. Maar het immense gevoel dat je krijgt als je hier dan ook echt staat, is fantastisch. Eind 2020 vinden hier de eerste evenementen plaats en in januari 2021 zullen we ons 50-jarig jubileum op deze prachtige nieuwe plek vieren; wij kunnen niet wachten!"

www.ahoy.nl

Bron: Foto: Guido Pijper

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties