Huisinstallateurschap zorgt voor optimale dienstverlening

Huisinstallateurschap zorgt voor optimale dienstverlening

De afbouw in RAI Amsterdam van de Amsterdam Drone Week is net achter de rug en de voorbereiding voor Masters of LXRY is alweer in volle gang. De medewerkers van Mansveld Expotech bieden de beursorganisator in deze omstandigheden optimale ondersteuning op het gebied van licht, geluid, beeld, energie, truss, rigging en ICT.

 

Met oog voor detail, met behoud van overzicht en met de benodigde snelheid van handelen is Mansveld Expotech een betrouwbare en professionele partner in dynamische wereld van beurzen, congressen en evenementen.

 

 

Optimale samenwerking

Zowel in RAI Amsterdam als MECC Maastricht, Jaarbeurs in Utrecht en Breepark in Breda zorgt Mansveld Expotech als huisinstallateur voor alle tijdelijke elektra-aansluitingen, rigging- en verlichtingswerkzaamheden. MECC Maastricht besloot onlangs deze dienstverlening verder uit te breiden en ook de rigging werkzaamheden bij Mansveld Expotech onder te brengen.

 

 

Kwaliteit gewaarborgd

Met de keuze voor Mansveld Expotech als huisinstallateur zorgen deze venues ervoor dat het kwaliteitsniveau van hun eigen dienstverlening gewaarborgd is. "Met onze vakkennis, passie voor techniek en vakmanschap bieden wij innovatieve meerwaarde voor onze partners", aldus Richard Kluijtmans, managing director van Mansveld Expotech. "Ons doel is om elke keer weer de verwachtingen te overtreffen, zowel van evenementorganisator, exposant als bezoeker. Adviseren en uitvoeren van oplossingsgerichte, duurzame, haalbare en maakbare totaalconcepten is hoe wij dit doen", vertelt Kluijtmans.

 

 

Veiligheid staat voorop

Naast de focus op innovatie en duurzaamheid is veiligheid een belangrijk thema. De ISO 9001, REI, VCA en EVI certificaten waar Mansveld Expotech over beschikt laten zien dat veiligheid hoog in het vandaal staat. Iets wat in dit hectische vakgebied geen overbodige luxe is.

 

 

Onderdeel van een groter geheel

Mansveld Expotech maakt deel uit van de Mansveld Groep. Een familiebedrijf met meer dan 300 medewerkers. Mansveld is toonaangevend in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, beveiligingstechniek, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Breda, Eindhoven, Goor, Maastricht en Utrecht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

www.mx.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties