Kerkhofs en Kerkhofs gaan uit elkaar

Kerkhofs en Kerkhofs gaan uit elkaar

Na een gezamenlijk akoord hebben zaakvoerders Stefan Kerkhofs (Fungroup) en naamgenoot Patrick Kerkhofs beslist om verder te gaan met ieders core business. Hun bedrijf Kerkhofs Tent-Renting, dat beide heren 3 jaar geleden oprrichtten, komt nu voor 100% in handen van Patrick.

 

Patrick was de afgelopen 20 jaar reeds actief in de tentenbranche. Een fusie met Stefan heeft hem geen windeieren gelegd. Door het bundelen van de krachten werd een nog stevigere speler op de markt gecreëerd die zowel de particuliere alsook de professionele klanten de beste service, kwaliteit en kennis biedt met prachtige eventorganisaties, en diverse tentstructuren, ondersteund door een sterk logistiek apparaat.

 

"De goeie reputatie en de capaciteiten van het huidige team van Kerkhofs Tent-Renting zullen er voor zorgen dat onze klanten van de gekende service en kwaliteit kunnen blijven genieten, ook omdat Stefan nog steeds achter het bedrijf en haar activiteiten staat al is een actieve medewerking op de vloer niet meer aan de orde", vertelt Patrick.

 

Stefan heeft 30 jaar ervaring vergaard in de evenementensector met zijn bedrijven Fungroup, Benji-Fun en Dinner in the Sky en prachtige initiatieven op poten gezet. Maar ook in deze branche liggen nog teveel uitdagingen voor hem om niet te grijpen. Vandaar dat beide heren in de beste verstandhouding beslisten om ieder hun eigen core businesses verder uit te diepen.

 

Het vaste team van Kerkhofs Tent-Renting zal in de toekomst blijven opereren vanuit de locatie in Gruitrode. In deze nieuwe structuur wordt er de komende maanden plaats gemaakt voor twee fulltime medewerkers in de tentenbouw en zal er ruimte zijn voor een aantal flexijobs", aldus Patrick.

 

"De afgelopen 3 jaren waren enorm interessant als partner van Kerkhofs Tent-Renting maar voor The Fungroup liggen er ondertussen al nieuwe uitdagingen klaar waar in 2019 zal over gecommuniceerd worden", aldus Stefan. "Nog even afwachten dus."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Dennis Reimus
Dennis Reimus
New|2018-10-09 - 07:55u

Mooi artikel goed om te lezen ben in contact gekomen met de Fungroup op een Dancetour evenement in Breda 2017 een erg interresante party misschien wel voor ons outdoor dance event in 2019 ,..

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties