Haute Dogs van Jeroen Meus op jouw event

Haute Dogs van Jeroen Meus op jouw event

De Haute Dog van Jeroen Meus brengt de populaire hot dog naar een hoger niveau. Exclusief ontwikkelde würsten, ambachtelijke broodjes en verrassende spreads, sausjes en toppings. Ter plaatse bereid, met veel love en verse ingrediënten.

 

De eerste Haute Dog werd jaren geleden geserveerd. Na het bereiden van een hotdog ter ere van Marlon Brando op zijn televisieshow 'Plat Preféré', liet Jeroen het idee nooit los om een ​​meer verfijnde en pure versie van de klassieke snack te maken. Eenmaal terug in Leuven, biechtte hij zijn haute ambities op aan Filip Rondou, 'de beste slager in de stad'. Samen begonnen ze aan een smakelijk worstavontuur en creëerden ze die perfekte würst für WÜRST. Vervolgens begon Jeroen een stage bij de ambachtelijke biobakkerij De Trog, waar hij de perfecte broodjes ontwikkelde die passen bij de WÜRST Haute Dog-recepten. Een paar proeverijen later werd WÜRST geboren.

 

Laat WÜRST je meenemen op een culinaire reis rond de wereld! Er is voor iedereen wat wils. Er is zelfs een vegetarische en glutenvrije versie én er zijn genoeg heerlijke bijgerechten en drankjes om uit te kiezen.

 

Organiseer je binnenkort een event en wil jij jouw gasten laten proeven van deze verfijnde, heerlijke Haute Dogs? Wie weet staat dan binnenkort de vintage foodtruck of de foodbar van WÜRST op jouw event te blinken. Professioneel uitgerust en een gegarandeerd onvergetelijke eyecatcher!

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures