Proximus Lounge, een high-level eventlocatie in BrusselProximus Lounge, een high-level eventlocatie in Brussel

Eventlocatie nodig in Brussel? In de Proximus Lounge kan je evenementen organiseren met een capaciteit tot 600 gasten!

 

Het unieke auditorium 'Rising Sun' heeft een high-tech scherm van wel 24 x 4,8 meter. In de indrukwekkende lounge kan je tot 300 gasten hosten. Er zijn 12 volledig uitgeruste vergaderzalen, waar nog eens 25 tot 110 personen kunnen samenkomen. Bovendien beschikt de Proximus Lounge ook over een standingvol terras, dat een toegevoegde waarde kan zijn bij een bedrijfsfeest of conferentie. Met een totale oppervlakte van 850 m2 kan je tot 600 gasten verwennen met de tip top faciliteiten en hoogwaardige installaties en audiovisuele technologie. Een flexibel en pro-actief team staat bovendien voor je klaar om je een top event te bezorgen.

 

De Proximus Lounge ontving in de maand januari maar liefst 44 evenementen, en niet van de minste! Besix organiseerde in het auditorium een 3D-animatie en Bank Nagelmackers hield er een presentatie en met daarna een receptie. Dat feest werd afgesloten met een knalparty in de lounge. Ook Hilti en Unique deden een beroep op de Proximus Lounge voor hun event.

 

Deze eventlocatie ligt in Evere, vlakbij Brussel, en is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg of met het openbaar vervoer.

 

Meer info vind je op:


www.proximus.be/lounge

advertorial14-02-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Haal meer uit de sprekers op je eventTIP! - Haal meer uit de sprekers op je event
Hoe ontwikkel je leiderschapsvaardigheden als eventprofessional?Hoe ontwikkel je leiderschapsvaardigheden als eventprofessional?
Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?Hoe je evenement promoten ondanks nieuwe beperkingen op Facebook?
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 12-04AV planner en spin in het web
  Showdesign
  Gelderland
 2. 12-04Fulltime AV technicus – Techniek junkie
  Showdesign
  Gelderland
 3. 10-04Freelance spelbegeleider citygames
  Gevago bvba
  Limburg