Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben

De kerstballen hangen in de boom, Sinterklaas is terug naar Spanje en het nieuwe jaar knalt bijna binnen. Ook voor Kevin Van der Straeten is het feest. Zijn nieuwe boek EVENTPLANNER is aangekomen!

 

De pre-order van Kevins nieuwe boek EVENTPLANNER was al een groot succes en vanaf vandaag is het boek er dan ook écht, vers van de pers en klaar voor het grote publiek. Het mag niet ontbreken in je boekenkast en daar zijn héél goede redenen voor.

 

Op dit moment ben je waarschijnlijk vooral bezig met kookboeken op zoek naar inspiratie voor de kersttafel. Maar nadat de champagnekurken op 31 december in het rond vliegen is het snel weer tijd om in de 'rat-race' te duiken en de concurrentie voor te blijven.

 

 

Maar hoe ga jij het verschil maken in 2018?

Simpel, door de derde editie van het meest verkochte boek over eventmanagement in huis te halen. Kevin trok opnieuw alle registers open om de nieuwe standaard voor het organiseren van evenementen neer te zetten met maar liefst 320 pagina's eventkennis om van te smullen. Kevin laat je zien hoe je echt impact kunt creëren door storytelling-technieken uit Hollywood toe te passen, hoe je je events efficiënter kunt organiseren met 'agile' projectmanagement uit Silicon Valley en hoe je events naar het volgende niveau kan tillen met de marketingstrategie van Google en met growth hacking.

 

EVENTPLANNER is de ultieme gids om jouw events naar een hoger niveau te tillen. En hoe doe je dat beter dan met sterke analyses, fascinerende inzichten en boeiende anekdotes. Daarbovenop is het boek een bundeling van slimme tips en handige checklists zodat je onmiddellijk ook praktisch aan de slag kan.

 

 

Schenk succes als cadeau

Laat er dus geen seconde twijfel over bestaan dat we hard gewerkt hebben om in EVENTPLANNER alles te bundelen wat je nodig hebt om te slagen in de evenementensector. Hoog tijd dus om jezelf of familie, vrienden, collega's en kennissen een stukje succes toe te wensen en cadeau te doen voor 2018.

 

Ben je zelf actief in de sector of ken je iemand die EVENTPLANNER goed kan gebruiken in 2018?

 

Bestel vandaag nog je exemplaar om jouw EVENTPLANNER tijdig onder de kerstboom te krijgen

31-12-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant