Belpanel nodig voor nationale tv-evenementen? Even KPN bellenBelpanel nodig voor nationale tv-evenementen? Even KPN bellen

KPN Event biedt een scala aan telecomoplossingen die op tijdelijke basis af te nemen zijn door eventorganisatoren. Maar wist je dat KPN Event ook belpanels inricht bij tv-uitzendingen?

 

En dat doen ze succesvol, want ze waren betrokken bij de grootste tv-shows van de afgelopen maanden. Je herinnert vast en zeker nog de grootschalige nationale tv-actie 'Nederland helpt Sint-Maarten' om de slachtoffers van orkaan Irma te helpen. Of het avondvullende SBS6 programma 'Onvergetelijke herinneringen', georganiseerd in samenwerking met de Alzheimer Stichting. In beide gevallen zorgde KPN Event voor de hardware en de telecominfrastructuur van de belpanels. Dit vormt het 'hart' van de belacties, want daar komt het geld in het laatje.

 

KPN Event voorziet het belteam van laptops en headsets. De lijnen verlopen via de VOIP centrale van KPN. Indien noodzakelijk, levert het bedrijf ook de telefoontoestellen. Waar internet beschikbaar is, wordt dat gebruikt. Anders leggen de technici van KPN een tijdelijke internetverbinding aan. Om zeker te zijn dat er niet misloopt tijdens de live uitzendingen is een ingenieur van KPN constant stand-by.

 

En als het snel moet gaan, dan gaat het ook snel. De organisatoren van de actie Nederland helpt Sint-Maarten belden het KPN Event team op maandag. Op vrijdag ging de show live om 7.00u. In december komt KPN Event nog een keer in actie tijdens de 'Geef om je hersenen' show ten voordele van de Hersenstichting.

 

Interesse? Meer info kan je hier vinden:


www.kpn.com/zakelijk/grootzakelijk/connectivity/tijdelijk-internet-op-locatie.htm

advertorial01-12-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Veilig en spectaculair vuurwerk bij 7theaven, ook voor particulierenVeilig en spectaculair vuurwerk bij 7theaven, ook voor particulieren
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht