Nog enkele plaatsen beschikbaar voor opleiding 'Professional Event Management'

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor opleiding 'Professional Event Management'

Organiseer je evenementen? En denk je wel eens, hoe kom ik nu tot een origineel concept? Is het nu wel echt nodig dat wij zoveel uitgeven aan techniek? Maar hoe pak ik dit soort zaken aan? Waar krijg ik een onderbouwd antwoord op mijn vragen gegeven door experts uit de Evenementenbranche?

 

Master in Event Management organiseert leergangen op HBO+ nivo die dieper ingaan op het organiseren van evenementen en antwoord geven op dit soort vragen. Door de principes van project management toe te passen leer je effectiever en efficiënter een evenement te organiseren. Gerenommeerde vakdocenten geven je theoretische kaders, om daarna concreet met je aan de slag te gaan met een praktijkcase. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn briefing, projectmanagement, storytelling, begroten, techniek en live & online events. De leergang wordt afgesloten met een tentamen en een praktijkopdracht. Bij de leergangen wordt overigens gewerkt met ons boek EVENTPLANNER.

In januari 2018 start Master in Event Management opnieuw met een leergang Professional Event Management. Deze 4-daagse opleiding start op dinsdag 9 januari 2018 en heeft een doorlooptijd van 6 weken. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus schrijf u snel in!

www.masterineventmanagement.nl/leergangen/66/professional-event-management

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures