Gerard Ekdom op TOP 2000 DJ Tour voor bedrijven bij Toverland

Gerard Ekdom op TOP 2000 DJ Tour voor bedrijven bij Toverland

Op vrijdag 17 november staat Attractiepark Toverland in het teken van powerballads, rock 'n roll, punk, dance, pophits en disco songs. Het populaire attractiepark organiseert deze avond speciaal voor bedrijven en verenigingen de TOP 2000 DJ Tour, waarbij uiteraard 'the one and only' Gerard Ekdom niet mag ontbreken.

 

"We merkten enkele jaren geleden dat veel bedrijven op zoek zijn naar een uniek bedrijfsfeest, maar dat hun medewerkers steeds minder de tijd hebben om dit ook echt helemaal zelf te organiseren. In 2015 hebben we daarom voor het eerst onze inschrijffeesten georganiseerd: themafeesten met een magisch tintje", zegt Jeanine Theeuwen van Attractiepark Toverland. "Collega's kunnen er samen het glas heffen in één van onze sfeervolle evenementenlocaties, terwijl ze genieten van een volledig verzorgde avond inclusief drankjes en hapjes. In combinatie met de swingende muziek én natuurlijk de topattracties in Toverland, zijn deze avonden altijd een groot succes”. Het park opent speciaal voor bezoekers van de inschrijffeesten een diversiteit aan attracties, want deze avond is uiteraard niet compleet zonder een ritje met je collega's in de achtbaan.

 

 

Gelukservaringen

In november organiseert het attractiepark voor de eerste keer de TOP 2000 DJ Tour: een avond vol herkenbare klassiekers uit de muziekgeschiedenis. Het wordt dus een bonte avond aan muziekgenres, zoals dat past bij de enige echte Top 2000. De nummers worden tussen 19.30 uur en 01.00 uur aan elkaar gedraaid door Nederlands bekendste radiostem Gerard Ekdom en zijn collega-dj Frank van 't Hof. Jeanine: "Onze bedrijfsvisie is het creëren van gelukservaringen voor onze gasten. Voor veel mensen is een ultiem geluksmoment de TOP 2000 rondom de feestdagen, dus de TOP 2000 DJ Tour past perfect binnen de omgeving van Toverland. Het feest wordt ook volop enthousiast ontvangen; vrijdag 17 november staat dus al bij veel bedrijven in de agenda."

 

 

Eigen karakter

Dat de inschrijffeesten een succes zijn blijkt wel uit het feit dat Toverland in 2017 alweer voor het derde jaar op rij deze bijzondere avonden organiseert. "Voor ieder inschrijffeest gaan we op zoek naar een duidelijk eigen karakter en bijpassende sfeer", legt Jeanine uit. "Zo organiseren we op zaterdag 7 oktober weer het Oktoverfeest; met live entertainment, de bekende lange houten tafels en Erdinger van de tap waan je je bij de Oktoberfeesten in München. Tijdens het bloedstollende Friday the 13th op vrijdag 13 oktober sta je dan juist weer samen met je collega's oog in oog met angstaanjagende figuren. Zo is er voor iedere wens een perfecte match te maken."

 

De TOP 2000 DJ Tour duurt op 17 november van 19.30 uur tot 01.00 uur en is toegankelijk voor bedrijven en verenigingen van alle groepsgroottes. "Het belooft in ieder geval een geweldig feest te gaan worden, dus wij kunnen niet wachten!", sluit Jeanine lachend af.

 

Meer info over de TOP 2000 DJ Tour of één van de andere inschrijffeesten bij Attractiepark Toverland

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Wednesday
Meer weer

Vacatures