Novid is verhuisd

Novid is verhuisd

Ze zaten al een tijdje op hun tandvlees op de huidige locatie. Dus hakten Wouter Van Beirendonck en Vicky Waldukat, het ondernemersduo achter Novid, de knoop door: er moest een nieuw, groter bedrijfspand komen.

 

Die beslissing viel ondertussen al meer dan twee jaar geleden. Na een lange zoektocht naar een geschikte locatie is het bedrijf deze zomer neergestreken in een indrukwekkend pand in Waarloos. Sinds Wouter en Vicky het bedrijf uit de grond stampten in 2003 is Novid uitgegroeid tot een stevige kmo met een jaarlijkse omzet van meer dan 5 miljoen euro en zo’n drieëndertig mensen in dienst.

 

Vicky Waldukat: "We barsten letterlijk uit onze voegen op onze vorige locatie in Kontich. Ondanks de bouw van een extra verdiep en de ingebruikname van een tweede gebouw aan de overkant van de straat, botsen we voortdurend op onze limieten. We werken in een verhuursector en dat betekent dat er een continue flow is van materiaal dat binnen- en buitengaat. Dat vraagt heel wat ruimte om heel het proces efficiënt te laten verlopen."

 

Een serieuze upgrade voor het immer groeiende materialenpark van Novid drong zich op, maar een geschikte locatie vinden bleek niet evident. Talrijke opties passeerden de revue, maar de ligging was vaak een probleem. Het uitverkoren gebouw is een indrukwekkende constructie met staal en glas, op amper 4 kilometer van de huidige locatie en makkelijk bereikbaar via de E19. En dat was een must. "In eerste instantie willen we voor onze klanten nabij en bereikbaar blijven. Maar we hechten ook veel belang aan een gezonde en aangename werkcultuur binnen het bedrijf. Medewerkers die naar het bedrijf komen met de fiets, bijvoorbeeld, kunnen dat nog steeds."

 

Vicky is zichtbaar enthousiast als ze vertelt over de mogelijkheden die de nieuwe locatie, gelegen in de Herman De Nayerstraat in Waarloos, biedt. "Eindelijk krijgen we opnieuw wat ademruimte om een efficiënt logistiek proces te kunnen garanderen. Er is een showroom om trots op te zijn en het gebouw heeft ook de uitstraling waar we naar op zoek waren. Het plaatje klopt helemaal nu."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties