Ontdek de veelzijdige congres- en evenementenlocatie Hotel PapendalOntdek de veelzijdige congres- en evenementenlocatie Hotel Papendal

Hotel Papendal is een bijzonder veelzijdige congres- en evenementenlocatie, vol met sportieve energie. Of je nu op zoek bent naar een volwaardig congrescentrum, een meerdaagse brainstorm op de Veluwe, of een groot evenemententerrein waar vrijwel ieder event mogelijk is; je vindt het op Papendal.

 

"Met dagelijks 400 sporters op en rond de locatie is een clinic, rondleiding door de trainingsfaciliteiten of een sportspreker zo geregeld. Niet voor niets is Hotel Papendal dé conferentielocatie in het hart van topsportend Nederland", aldus Rebecca Goei.

 

 

Nieuw #OpPapendal: Centre Court

"Afgelopen maand hebben wij het Centre court mogen openen. Het Grand Café werd omgebouwd tot vergaderzalen geschikt voor 150 tot 190 personen. Uiteraard piekfijn verzorgd en voorzien van (flexibele) audiovisuele middelen. Het Centre court bestaat uit een foyer en 2 vergaderzalen welke ieder apart van elkaar te gebruiken zijn. Echter haal je de flexibele wanden weg, dan kunnen we ook 1 grote ruimte creëren voor diverse doeleinden. En dit met een eigen terras voor een zomerse BBQ!"

 

 

Een event organiseren? Geen probleem!

"Je kunt met ons verschillende kanten op. Wij kunnen je geheel ontzorgen en het evenement volledig organiseren. Of je huurt simpelweg het evenemententerrein bij ons en wij voorzien jou van adviezen. Alles is naar eigen wens in te vullen. In mei organiseerden wij ons eigen 3-daags evenement waarbij Topsport,- breedtesport en cultuur vooropstond. Weten wat je gemist hebt? Bekijk hieronder de aftermovie. Wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar!"

 

 

 

Neem je relaties, vrienden of familie mee naar Outdoor Gelderland!

Van 28 juni tot en met 2 juli vindt het prestigieuze topsportevenement, Outdoor Gelderland, wederom plaats #OpPapendal. Tijdens dit evenement geniet je van Nationale en Internationale spring- en dressuurwedstrijden. "Ons VIP restaurant is gesitueerd tussen de inrijpiste en de hoofdpiste waar je ongestoord kunt genieten van deze paardensport onder het genot van een hapje en drankje."


www.papendal.nl

advertorial14-06-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

10 goede gewoontes van succesvolle eventplanners10 goede gewoontes van succesvolle eventplanners
Hoe plan je een evenement onder tijdsdruk zonder je hoofd te verliezen?Hoe plan je een evenement onder tijdsdruk zonder je hoofd te verliezen?
Papendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega'sPapendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega's
Advertenties

In de kijker

Inkart

Inkart

Maakt waar wat je werd beloofd en overtreft wat je had verwacht.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 21-09Travel Designer België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 3. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen