Event Academy kijkt naar de toekomst

Event Academy kijkt naar de toekomst

Op dinsdag 9 mei organiseert de opleiding Officemanagement van de Arteveldehogeschool 'Event Academy 2017'. Wil je meer weten over 'the Future of Event Technology'? Dit event is er om je kennis te verrijken dus mis het niet!

 

"Event Academy is een moderne versie van een vakbeurs waar je een mix vindt van inspiratiesessies, demo's en korte pitches over de nieuwste event technologieën", aldus docent Annelies Dedecker. "Daarnaast is het natuurlijk ook een netwerkplatform waar je in contact komt met zowel technologieleveranciers, andere event professionals en onze studenten Event- en projectmanagement. Zeker de moeite dus!"

 

Leer alles over doorgedreven personalisatie, gamification, drones, room scale virtual, eventbots, hologrammen, 3D mapping, enz. Partners zijn onder andere Eventpulse, Ambassify, Hels, In any events, Alter Expo, Play, RocMe/eTouches, StoryMe, Wijs, In the Pocket, Screentech, Silver Tie, Levi/Faek. En er zijn nog een reeks bedrijven in de running.

 

Een greep uit het aanbod:

  • Keynote speaker van dienst is Alexander De Croo, Vicepremier en minister van ontwikkelingssamenwerking, Digitale zaken, Telecom en Post. Hij komt spreken over hoe België een status als 'digital frontrunner' kan realiseren.
  • Bart De Waele, CEO van het digital agency Wijs zal ons vertellen over de nieuwste digitale trends van 2017 in zijn lezing 'Beyond the bots'.
  • Kom en beleef Room Scale Virtual Reality aan den lijve op een 15 minuten durende sessie.
  • Karel Verhaeghe en Arthur Le Boudec, videomarketeers bij StoryMe willen je inspireren met de laatste nieuwigheden op vlak van Event Video Marketing op een innoverende en ludieke manier.

Zet Event Academy in je agenda en gun jezelf een blik in de toekomst.
Dinsdag 9 mei, campus Kantienberg Voetweg 66, 9000 Gent, van 18u30 tot 23u. Een ticket kost € 10, inclusief hapje en drankje op het event.

 

Registreren kan via de website. Je vindt er ook het volledige programma.

sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties